Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. augusta 2019, 16:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Je Brno lepšie ako Praha?

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Sleduj prvý diel českého Refresher Leta, v rámci ktorého sme objavili zopár rozdielov medzi Prahou a Brnom a vyskúšali zopár netradičných aktivít.

 

Náš projekt Refresher Leto sme tento rok rozšírili aj do Česka, kde naši kolegovia cestovali naprieč krásnymi kútmi krajiny, aby následne divákom ukázali, že poctivú dovolenku plnú zábavy, adrenalínu aj kultúrneho vyžitia si môžu užiť aj bez toho, aby odchádzali do zahraničia. 

V prvom vlogu sme si vyskúšali aj zopár zaujímavých športových atrakcií, navštívili sme populárnu vilu Tugendhat a pokúsili sme sa zistiť, či sa da v Brne zabaviť minimálne tak dobre ako v Prahe. Dozvieš sa, ako dopadla nočná tour de bar, kam sa ísť najesť a veľa ďalšieho. To všetko za sprievodu českých moderátorov vrátane Kateř, Petry a Martina. 

V ďalšom videu uvidíš zábery z návštevy multižánrového festivalu Beats for Love, navštívili sme aj veľa ďalších miest, a tak sa určite máš na čo tešiť. 

Odporúčané
Šajmo sa vyzliekol na kúpalisku a všetci odišli. Sleduj, ako zvládol zoskok z lietadla Šajmo sa vyzliekol na kúpalisku a všetci odišli. Sleduj, ako zvládol zoskok z lietadla 31. júla 2019, 17:29
Domov
Zdieľať
Diskusia