Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. augusta 2019, 13:15
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kráska Ana de Armas si bude v erotickom thrilleri s Benom Affleckom striedať milencov

Kráska Ana de Armas si bude v erotickom thrilleri s Benom Affleckom striedať milencov
Zdroj: Lionsgate Premiere
FILMY A SERIÁLY ANA DE ARMAS DEEP WATER
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sympatickej herečky môžu pomaly otvárať šampanské.

Známy filmový portál Collider k nám prišiel s potešujúcou informáciou. Adrian Lyne, režisér Flashdance (1983) či Osudovej príťažlivosti (1987), sa po sedemnástich rokoch (dráma Unfaithful) vracia k réžii s filmom, kde sa hlavných rol zrejme ujmú Ben Affleck a Ana de Armas.

Konkrétne pôjde o erotický thriller s názvom Deep Water, ktorý bude natočený podľa knižnej predlohy Patricie Highsmith (The Talented Mr. Ripley). Natáčanie filmu by malo započať už v priebehu tohtoročného novembra (listopad). A o čo v príbehu vlastne pôjde?

Kráska Ana de Armas si v erotikom thrilleri zahrá po boku Bena Afflecka
Kráska Ana de Armas si v erotikom thrilleri zahrá po boku Bena Afflecka Zdroj: Alcon Entertainment / Warner Bros.

Victor a Melinda Van Allen žijú v manželstve, ktoré už nefunguje tak, ako tomu bolo kedysi. Pre okorenenie svojho vzťahu si preto vzájomne povolia do svojho života prizvať milencov. Erotická časť snímky je teda z obsahu jasná. Thrillerová atmosféra započne vo chvíli, kedy na scéne začnú z nevysvetliteľných dôvodov umierať ľudia.

Ana de Armas si celosvetový záujem divákov získala najmä vďaka role v Blade Runner 2049, kde si zahrala po boku lámača ženských sŕdc Ryana Goslinga. Už v thrilleri Knock Knock s Keanu Reevesom nám však dokázala, že svojím telom dokáže opantať myseľ mnohých mužov. V kombinácii s Affleckom, ktorý má skúsenosti so serióznymi kriminálnymi thrillermi typu Gone Girl, by sme sa mohli dočkať slušnej žánrovky.

Odporúčané
Wiz Khalifa a Akon s videoklipom na skladbu Let It Go Wiz Khalifa a Akon s videoklipom na skladbu Let It Go 21. marca 2013, 22:08
Domov
Zdieľať
Diskusia