Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2019, 11:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Spútaný muž vo videu kričal na policajtov, že ho zabijú. Oni len vtipkovali, napokon naozaj zomrel

ZAUJÍMAVOSTI KOKAÍN POLICAJT ŠIKANA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Za mužove úmrtie neboli policajní príslušníci potrestaní a naďalej vykonávajú svoju službu.

Vice vo svojom článku zdieľal nedávno publikované video s 32-ročným mužom menom Tony Timpa, ktorý po zásahu policajtov ležal spútaný na zemi. Timpa trpiaci depresiou a schizofréniou na policajtov mnohokrát skríkol so slovami, že ho pripravia o život.

Odporúčané
Policajt Michal: Vláda si do zboru dosadzuje svojich ľudí, šikana od vedúcich dohnala kolegyňu na psychiatriu (Rozhovor) Policajt Michal: Vláda si do zboru dosadzuje svojich ľudí, šikana od vedúcich dohnala kolegyňu na psychiatriu (Rozhovor) 7. februára 2019, 17:16

Prípad sa odohral 10. augusta 2016 a podľa informácií Dallas Morning News si 32-ročný muž nevzal svoje lieky a v danej dobe bol navyše pod vplyvom kokaínu. Z toho dôvodu zavolal na 911 s prosbou o pomoc.

Policajti muža spútali a za istý čas upadol do bezvedomia. Muži zákona si však mysleli, že 32-ročný Timpa iba zaspal, a tak sa nad jeho stavom zabávali. „Nechcem ísť do školy, mama,“ vtipkoval jeden z policajtov, zatiaľ čo ďalší prehlásil, že ho dúfam nezabil.

Jeho následné úmrtie bolo podľa pitvy zapríčinené užitím kokaínu a neprimeraným fyzickým nátlakom. Boli traja príslušníci spoluzodpovední za jeho úmrtie?

Podľa súdu, ktorý ešte v roku 2017 zamietol ich obvinenia, s tým nemali nič spoločné. Proti policajtom sa však naďalej vedie súdny proces, v rámci ktorého rodina zosnulého žaluje trojicu mužov z nadmerného použitia sily.

Odporúčané
5 policajtov sme sa spýtali, ako môžeš zakročiť, keď ťa niekto okradne. Ako zase dopadneš, keď budeš kradnúť v obchode? 5 policajtov sme sa spýtali, ako môžeš zakročiť, keď ťa niekto okradne. Ako zase dopadneš, keď budeš kradnúť v obchode? 5. mája 2019, 16:05
Domov
Zdieľať
Diskusia