Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2019, 7:52
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Brita odsúdili na 50 minút väzenia. Po požití kokaínu, alkoholu a marihuany svojej expriateľke rozmlátil okno metlou

ZAUJÍMAVOSTI VÄZENIE
Uložiť Uložené

V cele musel napísať list s ospravedlnením.

Vo Veľkej Británii padol nový rekord, 23-ročného muža totiž odsúdili na 50 minút väzenia. V cele tak nestrávil viac než hodinu. Shane Jenkins mal pritom tento čas využiť na napísanie dvoch ospravedlňujúcich listov, píše Mirror.

Vo väzení sa ocitol kvôli poškodeniu majetku a útoku na dvoch policajtov, pričom následne z miesta diania ušiel. Shane totiž svojej expriateľke rozmlátil okno rúčkou od metly a ohrozil dvoch policajtov. Na súde jeho právnik oznámil, že bol pod vplyvom alkoholu, marihuany a kokaínu.

Man is given Britain's shortest ever jail sentence of 50 MINUTES and told to write letters of apology after he's convicted of smashing up his ex's windows with a broom

Shane na súde priznal, že sa choval ako idiot a ospravedlňujúce listy musel venovať práve svojej expriateľke a dvom policajtom, v ktorých vysvetľuje, že sa nechcel dopustiť žiadneho zločinu. Všetko sa udialo veľmi rýchlo a nemal čas premýšľať nad dôsledkami, ktoré dnes veľmi ľutuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia