Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2019, 8:18
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Strelec v Kalifornii zabil štyroch ľudí, pätnásti sú zranení

ZAUJÍMAVOSTI KALIFORNIA USA
Uložiť Uložené

Na festivale v Kalifornii došlo k obrovskej tragédii.

Na festivale Girloy Garlic Festival, v mestečku Girloy v Kalifornii, došlo v noci nášho času k streľbe. Výsledkom sú štyria mŕtvi, vrátane šesťročného chlapca, a pätnásť zranených, píše CNN.


Predpokladá sa, že za útokom stoja dve osoby, jedna bola zastrelená, druhá podozrivá je stále na úteku, informuje NBC. Podľa vyhlásenia polície zasiahli jednotky prvého strelca do minúty po tom, čo prijali hovor na tiesňové číslo.

Svedkovia však hovoria aj o druhom strelcovi, ktorého mali vidieť približne 3 hodiny po zastrelení prvého, po čom sa začalo špeciálne pátranie, zatiaľ bez výsledku.

Výpoveď jedného zo svedkov pre NBC hovorí, že muž práve išiel z festivalu, zatiaľ čo mu okolo hlavy preletela guľka. Keď sa otočil, všetci kričali a utekali. Ďalší svedkovia tvrdia, že sa ľudia skrývali za stanmi, liezli pod stôl alebo preliezali ploty, aby utiekli pred streľbou.

Domov
Zdieľať
Diskusia