Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. júla 2019, 12:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Trojročné dievčatko si vraj pomýlilo extázu s cukríkom počas dovolenky na Ibize. Je v kritickom stave

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Údajne dievča našlo extázu v pieskovisku a zjedlo ju v presvedčení, že ide o cukrík.

The Sun informuje o smutnom prípade z obľúbeného dovolenkového rezortu na Ibize. Len trojročné dievča bolo hospitalizované v kritickom stave po tom, čo podľa vyšetrovateľov prehltlo extázu. „Testy potvrdili, že išlo o tabletku extázy a vyšetrovatelia aktuálne pracujú s teóriou, že ju díler alebo užívateľ zahodil v pieskovisku a malé dievča si ju pomýlilo s cukríkom.“

Nešťastie sa stalo v meste Santa Eulalia na východnom pobreží, ktoré je známe hlavne tým, že na rozdiel od veľkej časti ostrova je vhodné aj pre rodiny s deťmi. Obzvlášť obľúbené je pre britských a ruských turistov a práve z Ruska pochádza aj trojročné dievča. Pôvodne bolo prijaté do najbližej nemocnice, neskôr ho lietadlom previezli do nemocnice na Malorke kvôli závažnosti zdravotného stavu. 

Aktuálne sa nachádza na detskej jednotke intenzívnej starostlivosti. Vyšetrovatelia v rezorte aktuálne vypočúvajú svedkov a snažia sa prísť na to, kto mohol zahodiť tabletku extázy na detské ihrisko. 

Odporúčané
Podľahli Slováci extáze? Koleso môže tvojmu telu spôsobiť poriadne nepríjemnosti Podľahli Slováci extáze? Koleso môže tvojmu telu spôsobiť poriadne nepríjemnosti 30. novembra 2017, 22:27
Domov
Zdieľať
Diskusia