Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2019, 20:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias hrá len vo vypredaných kluboch. Počúvaj novinku a sleduj tracklist J.Eden 2, ktorý obsahuje nálož 32 trackov

HUDBA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Nájdeš na ňom väčšinu relevantných československých mien a my už teraz vieme, že sa máme na čo tešiť.

Yzomandias počas posledných mesiacov pracoval na novom projekte, ktorý nám teraz postupne odhaľuje. Oficiálne síce uzrie svetlo sveta až v piatok 31. mája, dnes sme sa dočkali zverejnenia tracklistu a taktiež novej skladby s názvom Sold Out. Na nej hosťuje aj Nik Tendo a my už vieme, že chystaný mixtape prinesie aj veľa novej hudby. 

Odporúčané
Z prdele na vrchol světa, Yzomandias je pořád ten zmrd z Varů. Člen M+ vydáva nový mixtape Z prdele na vrchol světa, Yzomandias je pořád ten zmrd z Varů. Člen M+ vydáva nový mixtape 24. mája 2019, 16:13

Jeden z hlavných pilierov Milion Plus zároveň zverejňuje aj samotný tracklist, ktorý obsahuje nálož 32 trackov. Väčšina z nich je úplne nová, nájdeš na ňom však aj známe názvy skladieb. Tie by sa mali dočkať nového prevedenia.

Ako výkonný producent spolupracoval s Jakubom aj Konex a o mix, resp. master sa staral D.Kop, môžeme preto opäť očakávať aj posunutie latky v oblasti zvukového inžinierstva. Viac už dodávať určite netreba, počúvaj novinku a skráť si čakanie do štvrtkovej polnoci, kedy sa J.Eden 2 objaví na streamovacích službách. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

J. Eden Dva Tracklist 32 tracků V pátek na všech streamovacích službách ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Yzomandias (@yzomandias),

Domov
Zdieľať
Diskusia