Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2019, 15:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ryan Reynolds je najlepšie zarábajúcim hercom Hollywoodu. Prekonal aj Dwayna Johnsona či Roberta Downeyho Jr.

Ryan Reynolds je najlepšie zarábajúcim hercom Hollywoodu. Prekonal aj Dwayna Johnsona či Roberta Downeyho Jr.
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

Takéto sumy by si chcel na účet pripísať každý z nás.

V rámci jednorázových výplat za posledné obdobie Hollywoodu jednoznačne kraľuje populárny Ryan Reynolds. Predstaviteľ Deadpoola od Netflixu za prácu na akčnej snímke od Michaela Baya Six Underground obdržal rovných 27 miliónov dolárov.

Zo žien sa na vrchole umiestnila sympatická Emily Blunt. Tá za rolu v horore The Quiet Place získala približne 12 až 13 miliónov dolárov. V celkovom rebríčku sa umiestnila však na siedmej priečke. Prvú šestku obsadili mužskí herci.

Výplatná páska Ryna Reynoldsa pokorila aj The Rocka či Roberta Downeyho Jr.
Výplatná páska Ryna Reynoldsa pokorila aj The Rocka či Roberta Downeyho Jr. Zdroj: Universal

Menovite išlo o Dwaynea Johnsona so snímkou Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (20 miliónov dolárov), Roberta Downeyho Jr. a film The Voyage of Doctor Dolittle (20 miliónov dolárov), Willa Smitha s pokračovaním Bad Boys (17 miliónov dolárov), Jasona Stathama, ktorý si rovnako ako The Rock zahral v spin-offe Hobbs & Shaw (13 miliónov dolárov) a Toma Cruisa s dlho očakávaným Top Gun: Maverick (odhadované rozmedzie 12 až 14 miliónov dolárov).

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

Netflix svojim hviezdam ponúka neraz lepšie výplaty z dôvodu, že úspech konkrétnej snímky nijak nezvýši ich províziu. Špecifické zmluvy s veľkými filmovými štúdiami však môžu zárobok konkrétneho herca pokojne aj zdvojnásobiť. Downey nie je prvý, pretože jeho výplata za Endgame sa zrejme uskutočnila pred týmto sčítaním. Nejaké tie milióny navyše však určite uvidí, či už to budú bonusy alebo percentá z tržieb.

Zaujímavosťou je, že slávni herci Leonardo DiCaprio a Brad Pitt za prácu na Tarantinovej novinke Once Upon A Time In Hollywood obdržali „len“ 10 miliónov dolárov. Pri pracovnej skúsenosti s legendárnym Tarantinom však nie je výplata až taká podstatná, no nie? Zoznam jednotlivých finančných ohodnotení za snímky priniesol portál Variety.

Domov
Zdieľať
Diskusia