Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2019, 17:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenský párty vlak: Na festival Pohoda 2019 sa dovezieš za sprievodu DJa. Zároveň môžeš vyhrať 3500 eur

HUDBA
Uložiť Uložené

Festival Pohoda 2019 sa nezdržateľne blíži. Trenčianské letisko znovu ožije už 11. júla.

Festival Pohoda aj v tomto roku pripravuje pre návštevníkov množstvo atrakcií a jednu z nich si budeš môcť užiť ešte pred tým, ako vôbec vstúpiš do areálu. V spolupráci so Železničnou

spoločnosťou Slovensko sa totži aj tento rok rozhodli vypraviť špeciálny festivalový rýchlik z metropoly východu aj z hlavného mesta. Kapacita každého vlaku je 350 a v každom vlaku bude párty vozeň s DJ-om.

Z Košíc ťa bude stáť lístok 14,90 € a z Bratislavy 9,90 €, zastávky bližšie k trenčianskému letisku budú, samozrejme lacnejšie. Zakúpiť si ten svoj môžeš už teraz priamo na oficiálnej stránke festivalu. Dávaj však pozor, presné časy odchodov budú zverejnené až neskôr. Dostaneš však notifikáciu emailom. 

Platí, že keď si lístok kúpiš, máš garantované miesto na sedenie, odporúčame teda poponáhľať sa. V čase príchodu a odchodu špeciálnych vlakov bude posilnená kyvadlová doprava zo stanice na letisko. 

Slovenský párty vlak: Na festival Pohoda 2019 sa dovezieš za sprievodu DJa, zároveň môžeš vyhrať 3500 eur
Slovenský párty vlak: Na festival Pohoda 2019 sa dovezieš za sprievodu DJa, zároveň môžeš vyhrať 3500 eur Zdroj: Pohoda Festival

Zároveň ešte dávame do pozornosti súťaž Pohoda Visual Art Contest. V rámci nej môžeš navrhnúť site-specific umeleckú inštaláciu pre festivalový areál. Piaty ročník ponúkne priestor aj pre náročnejšie realizácie, nakoľko víťazný návrh získa až 3500 €.

Zapojiť sa môže každý bez ohľadu na vek a taktiež je možné prihlásiť sa ako tím. Návrhy posielaj do 13. mája, viac informácií a prihlášku nájdeš na na pohodafestival.sk/contest.

Festival Pohoda 2019 sa nezdržateľne blíži a do začiatku jeho konania ostáva niečo viac ako 80 dní. Už teraz vieme, že počas 11. - 14. júla sa môžeme tešiť napríklad na Skeptu alebo The Roots

Slovenský párty vlak: Na festival Pohoda 2019 sa dovezieš za sprievodu DJa, zároveň môžeš vyhrať 3500 eur
Slovenský párty vlak: Na festival Pohoda 2019 sa dovezieš za sprievodu DJa, zároveň môžeš vyhrať 3500 eur Zdroj: Tomáš Tkáčik

Domov
Zdieľať
Diskusia