Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2019, 16:57
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Dievča sa po transplantácii mení na pôvodnú majiteľku srdca. Hororový seriál od Netflixu je plný nechutných scén

Dievča sa po transplantácii mení na pôvodnú majiteľku srdca. Hororový seriál od Netflixu je plný nechutných scén
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na spríjemnenie večerov by mohla byť táto desivá novinka priam stvorená.

S významným úspechom streamovacích služieb sa čoraz viac známych filmových hercov posúva taktiež k seriálom. 48-ročnú Umu Thurman môžeš poznať predovšetkým z hitov Quentina Tarantina, ako Kill Bill či Pulp Fiction. A predstava skúsenej Thurman v hororovom seriáli od Netflixu veru neznie vôbec zle.

Prvá séria Chamber sa bude sústrediť na mladé dievča, ktorej po infarkte transplantovali nové srdce. Jej záujem o identitu a dôvod náhleho úmrtia darkyne ju prináša na temné zákutia. Povaha hlavnej hrdinky sa mení a čoraz viac pripomína osobu zosnulého dievčaťa. Jej matku Nancy v seriáli stvárňuje práve spomínaná Uma Thurman.

Zápletka Chambers by mohla obstáť prostredníctvom celovečerného filmu, no či bude dostatočne zaujímavou aj na seriálové spracovanie je zatiaľ otázne. Hororových nadšencov by ale novinka od Netflixu mohla určite zaujať. Mimo Umy Thurman v seriáli uvidíš hercov, ako Sivan Alyra Rose, Griffin Powell-Arcand, Nicholas Galitzine, Tony Goldwyn a ďalších.

Showrunnerkami seriálu sa stali Akela Cooper a Leah Rachel. Druhá zo spomínaných osôb sa na Chambers ďalej podieľala aj z pozície scenáristky. Premiéra tejto hororovej novinky je plánovaná koncom mesiaca, a to konkrétne na 26. apríla (duben) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia