Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s BaSys.sk.
16. apríla 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Black metal, Samey a Zayo alebo talianske disko. Mení sa hudobný vkus Slovákov s príchodom jari?

REFRESHER HAHA CREW KONTRAFAKT NIRVANA
Uložiť Uložené

Opäť sme vybehli do ulíc hlavného mesta, aby sme zistili, ako sa mení playlist Slovákov počas jari.

Opäť sme sa vybavili kamerou a mikrofónom, aby sme v bratislavských uliciach zistili, ako sa mení hudobný vkus Slovákov s príchodom jari. V spolupráci s BaSys.sk tentokrát Šajmo nezastavoval len okoloidúcich so slúchadlami. Mladých Slovákov poprosil, aby mu svoje aktuálne obľúbené tracky pustili na jeho novom prenosnom reproduktore, ktorý je síce malý, dokáže však spraviť slušnú show. 

Bratislavčania už tradične ukázali svoju multižánrovosť, keďže okrem rapu sa našli aj fanúšikovia metalu alebo rocku. Tentokrát však výrazne prevládal práve rapový žáner, pričom padli mená ako Kontrafakt, Samey a Zayo, Lvcas Dope alebo Octavian za zahraničie.

Zároveň sme zisťovali, či obyvatelia hlavného mesta preferujú počúvanie hudby cez reproduktory alebo skôr slúchadlá a naše zistenia už môžeš skontrolovať v samotnom videu. Do komentárov nám zároveň nezabudni napísať, čo aktuálne počúvaš a či sa tvoj playlist mení s príchodom teplejšieho počasia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia