Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2019, 9:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Meghan a Harry „ukradli“ smutnému Britovi profil na Instagrame. Sociálna sieť ho ani len nekontaktovala

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM MEGHAN MARKLE PRINC HARRY
Uložiť Uložené

Kráľovská dvojica získala názov profilu staršieho Brita.

Internetom v posledných dňoch preletela správa, že kráľovská dvojica Meghan Markle a princ Harry si založili vlastný Instagram. Okamžite zaknihovali svetový rekord, o čom sme ťa informovali aj my, lenže britská televízia BBC zistila, že názov nového profilu obľúbenej dvojice bol v skutočnosti „ukradnutý“.

Odporúčané
Meghan Markle a princ Harry prekonali instagramový rekord. Pokorili ním aj pápeža Františka Meghan Markle a princ Harry prekonali instagramový rekord. Pokorili ním aj pápeža Františka 4. apríla 2019, 11:32

Samotný Instagram má vďaka podmienkam pre užívateľov možnosť odňať či zmeniť meno tvojho profilu, na čo doplatil Kevin Keiley zo Spojeného kráľovstva.

Kevin fandí tímu Reading FC, ktorý má odjakživa prezývku Royals. Ba čo viac, žije v britskom regióne West Sussex, a tak si logicky vytvoril profil @sussexroyal. Nanešťastie, tento názov potrebovali Meghan s Harrym pre vlastnú potrebu.

Instagram pritom Kevina nekontaktoval s prosbou, či by mu mohli názov odobrať, jednoducho mu zmizol. Upozornil ho na to vlastný syn, keď ho vysmial, že o kráľovský nick prišiel. Sociálna sieť pritom skonštatovala, že jeho profil bol neaktívny, a preto mal pádny dôvod na takúto zmenu aj bez konzultácie s užívateľom.

Namiesto starého názvu @sussexroyal mu Instagram názov zmenil na @_sussexroyal_. Na druhej strane, Kevin svoj originálny nick stále používa na Twitteri, pričom ľudí upozornil, že keby kráľovský pár chcel aj jeho účet na tejto sociálnej sieti, mohol by sa ho aspoň niekto opýtať.

Domov
Zdieľať
Diskusia