Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2019, 12:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor nazval manželku Khabiba Nurmagomedova uterákom. Svoj urážlivý tweet hneď zmazal

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Ír znovu zaútočil na Khabiba Nurmagomedova, tentokrát nevhodným islamofóbnym spôsobom.

Conor McGregor sa urážok nebojí. Urážali ho celý život a zrejme si teraz povedal, že tieto urážky vráti celému svetu. McGregor je známy zabávač, veď svojimi odkazmi na Twitteri dokáže človeku vyčariť úsmev na tvári, ale niekedy ťa vie znechutiť.

Keď pred pár dňami oznámil, že odchádza do dôchodku a v MMA už nebude bojovať, množstvo ľudí toto rozhodnutie spochybnilo. Myslia si, že Conor chcel iba zaujať, ale do oktagonu sa skôr či neskôr vráti.


Rovnaké zhodnotenie ponúkol Khabib Nurmagomedov na prednáške na ruskej univerzite. Conora nazval žiarlivou manželkou, ktorá sa neustále človeku vyhráža, že odíde preč, ale potom sa aj tak vráti. Ír poznámku nevydržal, vyhľadal si staršie fotky z Khabibovej svadby a zverejnil ich na svojom Twitteri s poznámkou, že bojovníkova žena je uterák.

Narážal tým na moslimský odev, ktorý mala Khabibova manželka oblečený, čo o chvíľu oľutoval. Buď on alebo niekto z jeho tímu príspevok radšej vymazal, lenže čo raz pridáš na internet už nikdy nezmizne.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Islamofóbny odkaz sa teraz šíri po sociálnych sieťach, avšak McGregor sa ospravedlniť neplánuje. Namiesto toho zaútočil na Nurmagomedova znovu, keď mu odkázal, aby sa nebál odvetného zápasu. Nazval ho potkanom a napísal, že Khabib aj tak urobí to, čo mu niekto prikáže.

Conor McGregor nazval manželku Khabiba Nurmagomedova uterákom. Svoj urážlivý tweet hneď zmazal
Zdroj: Conor McGregor/Twitter
Domov
Zdieľať
Diskusia