Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2019, 9:27
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

14-ročný chlapec si hraním Fortnite zarobil už 200-tisíc dolárov. Nafarbil si vlasy namodro a sledujú ho aj dospelí

TECH FORTNITE TWITCH
Uložiť Uložené

Fortnite má ďalšiu hviezdu a tentokrát ňou je 14-ročný Američan.

Nie je žiadnym tajomstvom, že aj hranie hier je možné pretaviť na slušnú kôpku peňazí, pokiaľ máš tie správne zručnosti. Tie rozhodne nechýbajú 14-ročnému americkému chlapcovi z Long Islandu, ktorý sa preslávil hraním Fortnite.

Nezabudnuteľná hra má už to najlepšie za sebou, no stále sa o ňu zaujímajú milióny ľudí. Toho využil aj Griffin Spikoski, na YouTube a Twitchi známy ako Sceptic. Preraziť sa mu podarilo len nedávno a za krátke obdobie si vďaka Fortnite zarobil už vyše 200 000 dolárov.

Na YouTube sa mu darí a minimálne podľa komentárov usudzujeme, že ho sledujú aj omnoho starší diváci a jeho úspech tým pádom neplynie len z populárneho herného titulu.

Griffina pritom podporujú rodičia – jeho otec všetkým rodičom odkazuje, že ak je ich dieťa dobré v hraní videohier, baví ho to a inštinkt mu hovorí, že sa v nich dokáže uplatniť, mali by mu splniť jeho sen. Nielenže bude robiť to, čo ho napĺňa a baví, no možno aj zarobí poriadny balík peňazí.

Domov
Zdieľať
Diskusia