Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spoluprácii s Lámavicou STU.
27. februára 2019, 19:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gleb, Iné Kafe aj Milan Lieskovský pomôžu bratislavským študentom privítať letný semester vo veľkom štýle

REFRESHER GLEB
Uložiť Uložené

Študenti bratislavských univerzít sa môžu tešiť na Lámavicu UK/STU, na ktorú sa bude ešte dlho spomínať.

Slovenskí študenti sa často vedia baviť na hranici toho, čo by sme mohli považovať za zdravé, no aj to je neodmysliteľnou súčasťou vysokoškolského života. Aktuálne sa chystá najväčšia bratislavská uvítacia párty nového semestra, ktorá spája dve najväčšie bratislavské univerzity - Slovenskú technickú univerzitu a Univerzitu Komenského. Bude sa preto riadiť heslom vo dvojici sa vždy lepšie zabavíš.

Lámavica UK/STU ponúka multižánrový line-up, aby nikto nemusel robiť kompromisy. Legendárna kapela Iné Kafe, pohodoví Medial Banana či jeden z najlepších slovenských raperov súčasnosti Gleb sú len časť programu. Sekundovať im budú DJs Milana Lieskovský a Marko Dann. Párty večer otvorí vystúpenie kapely Na dosah.

Gleb, Iné Kafe aj Milan Lieskovský pomôžu bratislavským študentom privítať letný semester vo veľkom štýle

Počas celého večera sa môžeš zapojiť do jedinečného ekologického súboja dvoch univerzít v separovaní plastových pohárov a dokázať tam, ktorá z univerzít je tá naj v starostlivosti o našu planétu. Odmenou pre univerzitu bude dobrý pocit a putovný pohár.

O dopravu do Refinery Gallery nemaj obavy. Z Mlynskej Doliny cez mesto bude premávať Pártybus, ktorý zabezpečí tvoj odvoz na akciu aj späť.

Počas Lámavice UK/STU budeš mať aj možnosť bližšie spoznať a zabaviť sa nielen so svojimi spolužiakmi vďaka oddychovým zónam a beer pongu. A ak si priplatíš pár eur k obyčajnej vstupenke, môžeš zažiť akciu ako VIP hosť. Čaká ťa samostatný vstup, šatňa zadarmo, vlastný bar a najlepší výhľad na celú akciu.

S kúpou lístkov sa odporúčame poponáhľať, keďže kapacita priestorov je obmedzená a navyše si ich môžeš zadovážiť za zvýhodnenú cenu. Viac informácií a aktualít ešte nájdeš aj na oficiálnej facebook udalosti

Sleduj trailer na Lámavicu UK/STU a ak si chceš pozrieť, ako to vyzeralo na zatiaľ poslednej lámavici, tak klikaj tu

 

Domov
Zdieľať
Diskusia