Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 19:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dedko poslal mladej vnučke zoznam pravidiel pre frajera, s ktorým by chcela chodiť. Musí mať dosť peňazí aj správne vierovyznanie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Starší pán trvá na svojich podmienkach.

Našim starým rodičom najviac záleží na tom, aby sme žili šťastný a spokojný život. Uvedomuje si to aj 21-ročná Amie McHugh zo Škótska, ktorú jej starý otec prakticky vychovával, pretože s ním v detstve trávila každú možnú chvíľu.

Dodnes udržiavajú výborný vzťah, vďaka čomu sa s ním rozpráva aj o potenciálnych frajeroch. Keď na túto tému prišla reč naposledy, starý otec jej zrejme sľúbil, že vytvorí vlastný zoznam niekoľkých bodov a podmienok, ktoré musí frajer spĺňať.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Amie xx (@am.iemchugh),

Nezáleží na tom, či bude mať Amie pocit, že našla svoju spriaznenú dušu. Ak chlapec neprejde cez dedka, jednoducho si môže rovno zbaliť kufre. Starý otec poslal vnučke svoje zoznam cez SMS a ona ho v záchvate smiechu zverejnila na Twitteri, takže sa ním môžeš inšpirovať aj ty.

Dedko jej celú správu poslal veľkými písmenami a bez zbytočných medzier, a tak je jasné, že zoznam neberie na ľahkú váhu. Začal s vierovyznaním, pretože frajer musí byť príslušníkom rímskokatolíckej cirkvi. Na to nadväzuje podmienka, aby bol fanúšikom klubu Celtic Glasgow a nie konkurenčných Rangers.


Musí byť samozrejme zamestnaný, dedkovi sa musí páčiť a zároveň sa dedko musí páčiť jemu. Zaváhania neprichádzajú do úvahy ani pri finančnej situácii, frajer musí mať plnú peňaženku.

Počas vzťahu s Amie sa dokonca nesmie pozrieť na žiadnu inú dievčinu. Musí byť aj milý, vlastniť auto a to najlepšie na koniec, v spoločnosti deduška musí vždy účet zaplatiť on. Starý otec zakončil správu so slovami, že to je zatiaľ všetko. Ktovie, či teda zoznam v budúcnosti nerozšíri. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Amie xx (@am.iemchugh),

Domov
Zdieľať
Diskusia