Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. februára 2019, 14:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slováci sa zbláznili zo zliav na iPhony či AirPods v bratislavskom Auparku. Na zlacnené produkty stáli v obrovskom rade

TECH IPHONE MACBOOK SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V nákupnom centre Aupark sa dnes nakupovalo vo veľkom.

Keby si mal chuť kritizovať dnešnú konzumnú spoločnosť, dnes si mohol zájsť do bratislavského Auparku. Jedno z najväčších nákupných centier v našom hlavnom meste oslavovalo otvorenie novej predajne M:ZONE, kde nájdeš všetky možné výrobky od kalifornskej spoločnosti Apple, pretože ide o prémiového predajcu jabĺčkových produktov.

Svoje brány otvorili na novom mieste, a tak vymysleli lákavé zľavy, ktoré do Auparku pritiahli stovky ľudí. Ako sa môžeš dočítať priamo na webe obchodu, pri príležitosti otvorenia celkom novej predajne si značka prichystala vraj jedinečné zľavy. Slováci sa nechali nalákať aj na iPhone 6s za 299 €.

Aktuálne stories z Auparku nájdeš aj na tomto odkaze.

Slováci sa zbláznili zo zliav na iPhony či MacBooky v bratislavskom Auparku. Na zlacnené produkty stáli v obrovskom rade
Slováci sa zbláznili zo zliav na iPhony či MacBooky v bratislavskom Auparku. Na zlacnené produkty stáli v obrovskom rade Zdroj: m_mazini/touchit_sk/le_patricija

Každý síce môže svoje peniaze míňať na to, čo sa mu páči, avšak iPhone 6s prišiel na trh v septembri roku 2015 a od najnovších technológií dnes má už poriadne ďaleko. Najnovší iPhone XS si mohol kúpiť so zľavou 110 € za 1069 €, iPhone XR zase za 799 € so zľavou 70 €.

Nešlo však len o zľavy na iPhony. Otvorenie novej predajne znamenalo aj zníženie ceny MacBookov, a tak mali zákazníci možnosť nakúpiť laptopy so zľavou až 250 €. Aby toho nebolo málo, obchod si uvedomil, že možno najväčšou vychytávkou mladšej generácie sú dnes slúchadlá AirPods.

Do výpredaja sa dostali za cenu 129 €, avšak samozrejme v obmedzenom počte. Pre náročnejších zákazníkov sa napokon objavili aj výhodnejšie ponuky na iMac, pri ktorom mohli ušetriť cez 250 €.

Mnohí ľudia nechápali tomu, čo sa v Auparku deje. Na Instagrame sa hneď objavili viaceré príbehy, ktoré situáciu prirovnávali ku psychiatrii, pretože rad ľudí sa tiahol naprieč celým nákupným centrom. Ak sa človeku vyplatí vystáť si hodinový rad kvôli smartfónu, potom si ho zrejme zaslúži.

Domov
Zdieľať
Diskusia