Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2019, 11:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najväčší tanečný festival v strednej Európe Beats for Love avizuje bohatý line-up a veľké zmeny

HUDBA ČESKO
Uložiť Uložené

4 dni, 13 pódií a viac ako 400 interpretov. Aj taký bude nasledujúci ročník Beats for Love.

Hlavne počas festivalovej sezóny má Slovensko a Česko hneď niekoľko výhod spojených s polohou v srdci Európy. V našich a okolitých krajinách sa totiž pravidelne organizujú najlepšie a najväčšie hudobné sviatky pod holým nebom, pričom ne úctyhodná aj ich rozmanitosť v žánroch. Na svoje si teda príde naozaj každý a najlepšie na tom je, že nás vždy návštevou poctia aj obrovské hudobné mená. 

Už teraz sa nevieme dočkať aj festivalu Beats for Love, ktorý sa bude konať 3. - 6. júla v Ostrave. Ako každý rok, aj tentokrát sa môžeš tešiť na našľapaný multižánrový line-up plný hviezd, pričom už organizátori stihli oznámiť prvých reprezentantov elektronickej scény. 

Počas štyroch dní sa na 13 pódiách predstaví viac ako 400 interpretov, takže si na svoje príde úplne každý. Festival teraz zároveň prichádza s ďalšou novinkou, ktorou je kompletná zmena vizuálnej identity. Odteraz je viac fresh a ešte užšie korešponduje s celkovou myšlienkou Beats for Love. 

Domov
Zdieľať
Diskusia