Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2019, 21:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

James McAvoy prezradil, že minulý rok takmer zomrel na infekciu

James McAvoy prezradil, že minulý rok takmer zomrel na infekciu
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bežná prehliadka u lekára sa pre herca zmenila na strašidelný zážitok, ktorý ho donútil k premýšľaniu nad životom aj kariérou.

Správy o smrti obľúbených hercov a ďalších osobností filmového či seriálového priemyslu nás vždy veľmi rozosmutnia. O to viac, ak ide o niekoho mladšieho, kto by mal pred sebou ešte veľkú budúcnosť. Tentokrát nás našťastie nikto neopustil, no ako sa najnovšie nechal počuť herec James McAvoy, minulý rok to mohol byť práve on.

V nedávnom rozhovore pre magazín Men's Journal totiž prezradil, že ho skoro zabila infekcia. Všetko to začalo v apríli (duben) 2018 počas bežnej preventívnej prehliadky. Keď však röntgenový snímok odhalil podozrivý tieň na hercových pľúcach, nasledovala biopsia. Z tieňa sa nakoniec nevykľulo nič vážne, no objavená infekcia na mieste biopsie bola už väčším problémom.

James McAvoy prezradil, že minulý rok skoro zomrel na infekciu
James McAvoy prezradil, že minulý rok skoro zomrel na infekciu Zdroj: Universal Pictures

Skoro ma to zabilo. Bolo to veľmi strašidelné. A sku*vene desivé prejsť si tým,“ dodal herec. Infekcia ho vraj zložila natoľko, že musel stráviť 3 týždne v nemocnici, podľa svojich slov si ale zároveň uvedomil, že potrebuje v živote väčšiu rovnováhu. A to najmä odkedy je rodičom, čo znamená natáčanie filmov bližšie k domovu a dôslednejší výber ďalších projektov.

Nechápte ma zle, neurážam môj priemysel. Moju prácu milujem, veľmi, musí tam však existovať väčšia rovnováha,“ zakončil McAvoy. Snáď ho teda táto nepríjemná skúsenosť do budúcna nijako negatívne neovplyvní. Taktiež dúfame, že si jeho talent budeme môcť vychutnať ešte v mnohých projektoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia