Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2019, 19:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Krásna Alexandra, ktorá ovládla Ples v opere: Značky chcú spolupracovať, ale zatiaľ ich odmietam, možno raz založím vlastnú

REFRESHER BORIS KOLLÁR INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Na Plese v opere sa písalo najmä o jednej mladučkej osobnosti, ktorou bola Alexandra Horňáková.

Keď sme na konci minulého roka písali článok o dcérach zo slovenského šoubiznisu, ktoré vyhrali genetickú lotériu a svojou krásou môžu konkurovať známym modelkám, netušili sme, že fotografie mladej Alexandry Horňákovej vzbudia na slovenskom internete toľko záujmu.

Aj keď by si to z jej mena nevyčítal, Alexandra je dcérou Borisa Kollára, a nielenže minulý rok rozbúrila vody našich sociálnych sietí, svoj husársky kúsok zopakovala aj pred pár dňami.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ALEXANDRA/ Do$$y (@ahornakova),

Na tradičnom Plese v opere sa predstavila po boku svojho slávnejšieho otca a vypálila rybník mnohým známym osobnostiam. Svojou krásou aj princeznovskými šatami zaujala Slovákov, ktorí jej skladali poklony, ale samozrejme sa našli aj neprajníci.

My sme sa preto rozhodli, že sa s Alexandrou skontaktujeme a položíme jej niekoľko otázok o tom, ako si momentálne žije, čo plánuje v najbližšom období a ako sa jej zmenil život po tom, čo sa o ňu začali médiá zaujímať oveľa intenzívnejšie.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Alexandra sa vo voľnom čase už dlhé roky venuje profesionálnemu jazdeniu na koni. Ďaleko nemá ani k modelingu, pričom tento rok bude oslavovať svoje 18. narodeniny a jej život už zrejme nebude rovnaký.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ALEXANDRA/ Do$$y (@ahornakova),

Napriek tomu zatiaľ ani po mediálnej búrke výraznejšie zmeny nepozoruje: „Nie, môj život sa vôbec nezmenil. Stále sa bavím s tými istými ľuďmi, žijem úplne normálne. Našťastie mi to nestúplo do hlavy, celé to beriem s pokorou. Jediné, čo sa zmenilo, je, že mám viac lajkov na fotkách,“ skonštatovala.

Na margo svojich kamarátov či okolia povedala Alexandra len toľko, že si z nej síce občas uťahujú, ale ona si z toho uťahuje s nimi. „Môj oco si zo seba vie urobiť srandu, aj ja si zo seba viem spraviť srandu, dokonca o ňom aj zdieľam vtipné obrázky zo Zomri. Ľudia to väčšinou nemyslia zle, len ma chcú tak podpichnúť a je to úplne v poriadku. A tí, ktorí sa mi tým snažia ublížiť, sa môžu snažiť aj naďalej, pretože sa to nedá. Jednoducho to beriem úplne športovo.“

Alexandry sme sa samozrejme nemohli nespýtať na Ples v opere, odkiaľ sa pochválila viacerými fotkami. Na ples si obliekla modré šaty ako z rozprávky, pričom celú prípravu aj časť priebehu tejto prestížnej akcie zaznamenala na svoj Instagram.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ALEXANDRA/ Do$$y (@ahornakova),

Kedysi bola slovenská smotánka uzavretá, avšak po príchode tej mladšej generácie sa nám kruhy šoubiznisu začínajú čoraz otvárať, aj vďaka sociálnym sieťam ako Instagram.„Môj najzaujímavejší zážitok z Plesu v opere bol zrejme ten, keď sme po polnoci sedeli dole v divadelnej reštaurácii s otcovými kamarátmi a jedna múdra pani právnička mi dala takú radu do života. Nahla sa ku mne a zo srandy mi povedala, že keby som náhodou chcela zakopať svojho ex, mám ho zakopať hlbšie ako 7 metrov pod povrchom, pretože pri hľadaní mŕtvoly sa kope len do tejto hĺbky. Ak ho teda zakopem do ôsmich, deviatich metrov, nikto ho už nenájde. Rada sa rozprávam a sedím za stolom v staršej spoločnosti, vždy mi to niečo dá. Aj keď som na tom plese bola najmladšia, vôbec mi to nevadilo.“

Odporúčané
Anonymne ukrývajú po celom Slovensku peniaze. Kto stojí za profilom Cash Catch a prečo ich kritizujú? (ROZHOVOR) Anonymne ukrývajú po celom Slovensku peniaze. Kto stojí za profilom Cash Catch a prečo ich kritizujú? (ROZHOVOR) 8. apríla 2024, 14:30

Ako sama dodáva, po úspechu na Plese v opere jej začalo písať obrovské množstvo ľudí. Denne jej prichádza 40 či 50 správ, ktoré už ani nestíha otvárať. Venuje sa najmä škole, tento rok by si chcela urobiť anglické skúšky z histórie, budúci zase zaknihovať aj úspešnú skúšku z histórie umenia.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ALEXANDRA/ Do$$y (@ahornakova),

Práve škola ju v súčasnosti odrádza od toho, aby sa pustila do prvej väčšej spolupráce so značkami. „Áno, už sa mi pár značiek ozvalo, či by som ich nechcela reprezentovať, ale nejdem sa do toho púšťať, pretože ma čaká príliš veľa školy,“ hovorí. Napriek tomu sa modelingu a predvádzania nevzdáva. V roku 2019 plánuje vstúpiť do modelingovej agentúry, čo by chcela spoločne so školou skĺbiť aj s chodením na španielsku jazykovku.

Na svoje 18. narodeniny, ktoré sme už spomínali vyššie, by najradšej zorganizovala veľkú oslavu, ale zatiaľ nemá v hlave premyslené žiadne konkrétne plány. Vie len toľko, že ako darček by chcela zažiť zoskok z lietadla. Keď si ho chcela vyskúšať ako 15-ročná, museli ju odmietnuť, pretože zoskok je povolený až v dospelosti.

Netreba zabúdať ani na to, že Alexandra sa stále venuje jazdeniu na koni. „Chcela by som ísť aj na majstrovstvá Európy v parkúre na koni,“ takže aj po športovej stránke bude mať kalendár poriadne nabitý.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ALEXANDRA/ Do$$y (@ahornakova),

Svoj opatrný vstup do slovenského šoubiznisu si dobre premyslela. Sama skonštatovala, že najväčší výbuch popularity prišiel po našom článku o dcérach známych ľudí, ale chcela by svoju získanú slávu využívať hlavne na pomoc druhým ľuďom. „Vnímam to ako príležitosť pomáhať ľuďom, poradiť či inšpirovať. Chcem sa viac začať venovať aj Instagramu,“ dopĺňa. Na sociálnej sieti čerstvo prekročila hranicu 5000 followerov, ale v priebehu nasledujúceho roka jej bez akýchkoľvek pochýb začnú tieto čísla naskakovať oveľa rýchlejšie.

Odporúčané
Dcéra Borisa Kollára odchádza do Indie za frajerom: Jeho dom má 70-členný personál, súkromný wellness, kurty aj kino (Rozhovor) Dcéra Borisa Kollára odchádza do Indie za frajerom: Jeho dom má 70-členný personál, súkromný wellness, kurty aj kino (Rozhovor) 28. marca 2024, 12:30

Nezabudli sme sa dotknúť ani jej životného štýlu. Na otázky o svojich obľúbených hudobných interpretoch či spoluprácach odpovedala so slovami, že si vypočuje prakticky každý štýl od opery až po rock. „Najčastejšie asi počúvam americký rap a house, veľmi obľubujem tvorbu J. Colea, ale momentálne dosť počúvam Travisa Scotta. V móde milujem Off-White, ale keď mám správnu náladu, viem sa obliecť veľmi slušne a elegantne. Často kombinujem skôr športovo-elegantný štýl, už si niektoré kúsky aj sama navrhujem. Keď sa raz pošťastí, možno si spravím aj vlastnú značku.“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ALEXANDRA/ Do$$y (@ahornakova),

Slovenskej scéne však neholduje. „Nechcem nikoho uraziť ani kritizovať, každý má na to svoj názor, ale mne osobne sa viac páči tvorba zo zahraničia,“ zakončuje pôvabná tínedžerka, ktorá má pred sebou nepochybne bohatú kariéru. Ty ju určite sleduj na Instagrame, kde sa jej začínajú zbierať fanúšikovia, pretože Alexandra chce rozhodne v roku 2019 zvýšiť svoju aktivitu na tejto sociálnej sieti a my budeme pri tom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia