Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Brloh
19. januára 2019, 18:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Šajmo vyzval Pil C-ho na zápas vo FIFA 19. Kto odchádzal zahanbený?

TECH PIL C
Uložiť Uložené

V našom novom seriáli Rematch budeš mať možnosť vidieť, ako si to rozdajú našli moderátori so známymi hráčmi.

S príchodom nového roka chystáme aj na našom YouTube kanáli viacero noviniek a prvou, o ktorej už môžeme hovoriť, je nový herný seriál Rematch. V každom z dielov sa jeden z našich moderátorov usadí vedľa známej osobnosti a rozdajú si to medzi sebou v niektorej z aktuálnych hier. 

Zároveň túto príležitosť využijeme na to, aby sme tvojho obľúbeného influencera vyspovedali, no otázky sa týkajú v prvom rade herného a filmového sveta, keďže o ich práci sa máme možnosť baviť aj na iných miestach.

Sme veľmi radi, že do pilotného dielu prijal pozvanie raper Pil C, ktorý je známy tým, že svoj voľný čas venuje práve konzolám. Keďže je veľkým fanúšikom futbalu a obzvlášť anglickej ligy, okrem Fortnite si rád zahrá aj najnovšie vydanie hry FIFA.

Viac sa už ale dozvieš v samotnom videu. Do komentárov nám nezabudni napísať, koho by mal Šajmo, resp. Filip osloviť do nasledujúcich pokračovaní a aké hry by si mali zahrať.  

Hry spomenuté vo videu:

Everybodys golf

God of War

Marvel’s Spider-Man

FIFA 19

Domov
Zdieľať
Diskusia