Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2018, 14:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Famózna Petra Vlhová skončila na výbornom 2. mieste v slalome Svetového pohára!

ŠPORT PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenská lyžiarka potvrdila svoju výbornú formu.

Fanúšikovia lyžovania si včera naplno užívali euforické chvíle, keď naša Petra Vlhová triumfovala v obrovskom slalome Svetového pohára. Teraz už bol na programe len slalom, v ktorom však dominuje Američanka Mikaela Shiffrinová.

Inak tomu nebolo ani dnes, keď sa v prvom kole dostala na prvé miesto, pričom Petra na ňu strácala približne pol sekundy. Už náskok po prvej časti preto naznačoval, že Shiffrinová jednoducho v slalome nerobí chyby.

Aj keď sa Vlhová snažila a porazila všetky súperky v druhom kole, Shiffrinová si ako posledná na rade opäť zapísala na konto víťazstvo. Slovenská lyžiarka skončila na výbornom druhom mieste, čo sa už pomaly stáva pravidlom, pričom na Američanku vo vedení stratila 0,29 sekundy. Shiffrinová získala už svoje 36. víťazstvo v slalome.

Petra sa však neustále zlepšuje a už včera v obrovskom slalome preukázala, že sa vie vyburcovať k výkonom, na ktoré nestačí ani jej najväčšia súperka.

Famózna Petra Vlhová skončila na výbornom 2. mieste v slalome Svetového pohára!
Zdroj: TASR/AP

Domov
Zdieľať
Diskusia