Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2018, 23:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zaklínača Geralta môže čakať niekoľko sérií. Netflix je s projektom údajne veľmi spokojný

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Seriál s Geraltom z Rivie vyvoláva veľké očakávania.

Podoba hlavnej postavy Zaklínača bola dlhší čas veľkým tajomstvom. Koncom októbra sme ale konečne v role Geralta mohli vidieť charizmatického Henryho Cavilla. V našej ankete čitatelia Filmkultu dali jasne najavo, že s jeho výzorom neboli veľmi spokojní. Časť z vás označila Cavillovho Geralta za skvelého, no drvivá väčšina len za priemerného.

Vraví sa, že prvý dojem je veľmi podstatný, no v prípade Geralta stvárneného najnovším Supermanom možno ešte svoje hodnotenie prehodnotíš. Prečo?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill),

Podľa informácií od šéfredaktora Geeks WorldWide Caseyho Walsha sa vo vnútorných kruhoch spoločnosti hovorí o veľkej spokojnosti, vďaka čomu Netflix ešte pred publikovaním prvej série údajne uvažuje o natáčaní niekoľkých ďalších.

Známy filmový portál ComicBook označil Walsha za hodnoverný zdroj, na ktorého bolo už v minulosti spoľahnutie. V prípade pravdivosti daného tvrdenia by sme boli samozrejme nadšení, ale zatiaľ túto informáciu berieme s rezervou a rovnaký postoj by sme radili zachovať aj tebe. Pravda sa nám vyjaví až v roku 2019.

Mimo Geralta alias Cavilla sa hlavných rolí v seriálu ujme Freya Allan (Into the Badlands) hrajúca Ciri či Anya Chalotra (Wanderlust, The ABC Muders), ktorá stvárni čarodejnicu Yennefer. Aké más očakávania od seriálového Zaklínača? Myslíš si, že pôjde o veľký hit alebo sa obávaš sklamania? Vyjadriť sa môžeš v nižšie priloženej ankete.

Anketa:
Ako to vidíš ty?
Predpokladám úspech
Ťažko povedať, nechám sa prekvapiť
Myslím, že pôjde o prepadák
Predpokladám úspech
41 %
390 Hlasov
Ťažko povedať, nechám sa prekvapiť
48 %
460 Hlasov
Myslím, že pôjde o prepadák
11 %
101 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia