Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2018, 20:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hellboy konečne prichádza s prvým trailerom! Opäť bude nabitý hláškami, krvavou akciou aj príšerami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Známy pekelník dorazil s novým hercom a my sa už nevieme dočkať momentu, kedy ho uvidíme na veľkom plátne.

Spočiatku sme boli všetci v rozpakoch. Universal zamietlo Del Torovu víziu tretieho dielu, odmietlo mu dať rozpočet, a tak z projektu vzišlo. Čo sme však nečakali, bolo následné oznámenie, že nového Hellboya si strihne David Harbour, dnešnému divákovi známy najmä ako Hopper zo Stranger Things. 

Pôjde o reštart s novými postavami a záporákmi a taktiež čerstvým zobrazením známeho hrdinu, ktorý si nekladie servítky pred ústa (údajne ale nemáme čakať origin). Z natáčania nám celkom rýchlo pribehli 2 obrázky a museli sme uznať, že Harbour ako Hellboy vyzerá úchvatne. Teraz ale máme k dispozícii už aj oficiálny trailer.

Ten sa k nám dnes vďaka úniku dostal už o čosi skôr, no my sme radšej stavili na kvalitu, boli trpezliví a radšej si počkali na zverejnenie tohto. A aj keď sa tentokrát už nepozeráme na Hellboya s Ronom Perlmanom, musíme uznať, že trailer vôbec nepôsobí zle.

Harbour vyzerá viac než dobre a zdá sa, že snímka bude nielen temná, krvavá a akčná, ale aj vtipná a plná všakovakých monštier. Hellboy je však rizikový projekt a dôležitá bude divácka návštevnosť. Ak by sa totiž podaril a dosiahol by na slušné tržby, mohli by nasledovať pokračovania. A my snímke určite budeme držať palce, pretože by sme si príbehy s Hellboyom veľmi radi vychutnávali aj naďalej.

Hellboy
Hellboy Zdroj: Lionsgate

O čom ale vôbec snímka bude? Nuž, Hellboy by mal podľa všetkého riešiť akúsi existenciálnu krízu, kvôli ktorej sa ocitne niekde medzi stranou ľudí a monštier. Aj preto ostane jeho myseľ otvorená argumentom mocnej čarodejnice Nimue the Blood Queen (Milla Jovovich). Tá totiž voči ľudstvu prechováva obrovský hnev kvôli tomu, čo urobili jej druhu.

Za réžiou stojí Neil Marshall (Game of Thrones, The Descent), o scenár sa postarali Mike Mignola (tvorca komiksovej predlohy Hellboya), Andrew Cosby a Christopher Golden, no a okrem spomenutých hercov sa vo filme objaví aj Ian McShaneSasha Lane či Daniel Dae Kim.

Poteší aj fakt, že z veľkej časti sú efekty robené prakticky. Stavali sa kulisy, herci a kaskadéri pracovali na akčných scénach a vyrobilo sa aj veľa masiek. Premiéra nás čaká 11. apríla (duben) 2019 a pôjde o krvavé R-ko. Pre viac informácií vstúp do tohto vlákna. Čo hovoríš na trailer?

Hellboy
Hellboy Zdroj: Lionsgate/Entertainment Weekly
Hellboy
Hellboy Zdroj: Lionsgate
Domov
Zdieľať
Diskusia