Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2018, 12:13
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Dlho očakávané tenisky zo spolupráce Converse a Fear of God poputujú do predaja už 12. decembra

MÓDA FEAR OF GOD NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Zaznač si do kalendára, držíme palce.

Tento mesiac vyšli alebo ešte len vyjdú naozaj zaujímavé tenisky. Nike v spolupráci s Carhartt WIP poslali pred pár dňami do predaja hneď štvoricu dizajnových kúskov, už zajtra taktiež vychádzajú jedny z najikonickejších tenisiek všetkých čias – Air Jordan 11.

Okrem toho sa už o pár dní konečne dočkáme ohlasovaných „konverziek“ zo spolupráce s Fear of God ESSENTIALS. Divízia luxusnej značky Jerryho Lorenza, ktorý spolupracoval s Kanyem Westom, Kendrickom Lamarom, Nike alebo Vans, si tentokrát zobrala do parády model Chuck Taylor od Converse a pretvorila ho k obrazu svojmu, hneď dvakrát.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FEAR OF GOD ESSENTIALS (@essentials) on

Kolekcia bola predstavená na nedávnom ComplexCone, kde zožala úspech. Niekdajšie tenisky zo spolupráce Fear of God a Vans boli nesmierne obľúbenými dokonca aj v našich končinách, predpokladáme, že inak tomu nebude ani tentokrát so značkou Converse, sú totiž viac ako vydarené.

Do predaja poputujú už 12. decembra na e-shope PacSun.

Domov
Zdieľať
Diskusia