Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2018, 1:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Na parkovisku v Trenčíne našiel v taške 5 000 €. Nevšimol si, že ho sníma kamera

ZAUJÍMAVOSTI TRENČÍN
Uložiť Uložené

Pomôžeš polícii identifikovať zlodeja?

Polícia Slovenskej republiky na svojej facebookovej stránke publikovala fotografie neznámeho muža, ktorý sa ulakomil na cudzie peniaze. Tie objavil v taške na parkovacom automate v Trenčíne, ktoré si na danom mieste zabudol 49-ročný muž z Bratislavy.

Peter z Bratislavy mal v batožine všetky doklady, vrátane finančnej hotovosti 5 000 €, pričom 500 € patrilo spomínanému poškodenému a zvyšných 4 500 € bližšie nemenovanej súkromnej spoločnosti.

Krádež hotovosti sa mala konkrétne odohrať na Jilemnického ulici v Trenčíne. Záznam z miestnej videokamery poukazuje na poškodeného muža, ktorý položil tašku na parkovací automat, pričom o chvíľu na to k miestu pristúpil samotný páchateľ.

Muž sa v tomto prípade dopustil trestného činu zatajenia veci,“ vyjadril sa pre TV Markíza hovorca polície.

Polícia vyzýva všetkých občanov, ktorí by dokázali muža na videu identifikovať, aby ihneď volali na 158, prípadne sa s príslušníkmi polície spojili prostredníctvom súkromnej pošty na ich facebookovej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia