Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 15:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Akú hudbu si počúval v roku 2018 cez Spotify najčastejšie?

HUDBA SPOTIFY
Uložiť Uložené

Obľúbená streamovacia aplikácia dáva každý rok svojim používateľom možnosť vytvoriť si prehľad aktivity.

V dnešnej dobe už skoro všetci počúvame hudbu v prvom rade cez streamovacie služby, ktoré majú hneď niekoľko veľmi zásadných výhod. Tou najzásadnejšiou je určite prístup k nekonečnej hudobnej knižnici z prakticky celého sveta. Suverénne najpoužívanejšími aplikáciami z tejto kategórie sú Apple Music a Spotify

Práve druhá menovaná ponúka svojim používateľom na konci každého roku možnosť vygenerovať si prehľad svojej aktivity počas celých 12 mesiacov. Stačí ísť na spotifywrapped.com, prihlásiť sa pod svojím účtom a užiť si krátku prezentáciu, vďaka ktorej o sebe možno zistíš aj to, čo si ani netušil. Samozrejme v prípade, že si platíš za Premium bez reklám.

Okrem počtu minút strávených streamovaním hudby sa dozvieš aj to, aké žánre, interpretov a skladby si počúval najintenzívnejšie. V komentároch nám nezabudni napísať, ako tvoj prehľad za rok 2018 vyzerá a koho si počúval najčastejšie. 

Akú hudbu si počúval v roku 2018 cez Spotify najčastejšie?
Domov
Zdieľať
Diskusia