Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2018, 19:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kto vyhrá cenu za najlepší Instagram roka? Zuzana Plačková, Moma či Gogo chcú získať tvoj hlas

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zahlasuj v ankete a vyber víťaza aj ty.

Na československej internetovej scéne existuje hromada tvorcov, ktorých videá, blogy či fotky majú myšlienku aj kvalitu. Prestížna anketa Czech Social Awards preto umožňuje fanúšikom zahlasovať za svojich obľúbencov a rozhodnúť o tom, kto sa v roku 2018 stane víťazom.

Anketa bude mená tých najlepších z najlepších vyhlasovať už po šiesty raz, postupom rokov si vybudovala vynikajúcu reputáciu a pre tvorcov je veľkým lákadlom odniesť si z nej ocenenie.

Kto vyhrá cenu za najlepší Instagram roka? Zuzana Plačková, Moma či Gogo chcú získať tvoj hlas

Semifinále už máme za nami. Tvorcovia v ňom spoločne dostali cez 280-tisíc hlasov, vďaka ktorým mohli organizátori po spočítaní verejnosti oznámiť mená influencerov postupujúcich do veľkého finále. Česká a slovenská scéna sú často prepojené, a tak máš šancu hlasovať v rôznych kategóriách od Instagramu roku cez kategóriu vloger, bloger alebo sekciu Go Global SK.

Medzi finalistami nemôžu chýbať zvučné mená známe najmä v domácom Česku ako Kovy, Anna Šulcová, A Cup of Style, Nikol Štíbrová, Petra Lovely Hair alebo Za normální holky. Ak sleduješ tvorcov zo susedného Česka, určite vyjadri podporu tým z nich, ktorí ti stihli prirásť k srdcu.

Kto vyhrá cenu za najlepší Instagram roka? Zuzana Plačková, Moma či Gogo chcú získať tvoj hlas
Zdroj:

Práve posledná kategória je venovaná len slovenským tvorcom. Do finále sa v nej dostali Moma, LucyPug, Lady Zika, GoGoManTV, Zuzana Strausz Plačková, a tvoje hlasy rozhodnú o tom, u koho doma bude už 1. decembra vystavená nablýskaná soška.

Do ankety sa pritom môžeš zapojiť hneď viacerými spôsobmi, buď priamo na webe CzechSocialAwards.cz alebo prostredníctvom aplikácie na Android aj iOS. V každej kategórii môžeš hlasovať dvakrát, hlasovanie sa uzatvára 24. novembra.

Samotný slávnostný galavečer si nemôžeš nechať ujsť. Uskutoční sa v hoteli Hilton Prague spomínaného 1. decembra, pričom sa ho vieš zúčastniť aj ty.

Stačí si kúpiť vstupenky na Ticketportal.cz, alebo ich budeš môcť vyhrať na našom Instagrame. Galavečer dokonca nájdeš naživo v televízii na kanáloch JOJ Plus a Prima COOL. Moderovať ho bude dvojica Soňa Skoncová a Ondra Vodný.

Domov
Zdieľať
Diskusia