Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2018, 20:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dievčatká sa z Halloweenu vrátili s 10 tabletami extázy. Dobrodinec im drogy hodil do vrecka so sladkosťami

ZAUJÍMAVOSTI DROGY HALLOWEEN
Uložiť Uložené

Mama dievčat okamžite upozornila políciu.

Aj keď na Slovensku oslavujeme Halloween čoraz aktívnejšie, tak skoro sa zrejme nedopracujeme k tradícii obiehania susedov s vrecúškami na sladkosti.

V Spojených štátoch amerických či Spojenom kráľovstve k Halloweenu „trick or treating“ neodmysliteľne patrí, lenže v dnešnom svete sa nájde hromada zlomyseľných ľudí, ktorí by chceli deťom ublížiť.

Rozhorčená matka Amy Dixon z britského mestečka Shiremoor neverila vlastným očiam, keď po návrate domov kontrolovala vrecúška svojim dvom dcéram. 

Dievčatká sa z Halloweenu vrátili s 10 tabletami extázy. Dobrodinec im drogy hodil do vrecka so sladkosťami
Zdroj: Amy Dixon/Facebook

Maličké dievčatá vo veku 2 a 4 roky samozrejme nemali ani potuchu, že obálka obsahujúca približne 10 ružových tabliet by mohla ohroziť ich životy.

Ružové tablety boli pokryté písmenami S štylizovanými v štýle Supermana a Amy nevedela povedať, kto obálku do vrecúška vhodil. Policajti okamžite začali vyšetrovať, či skutočne ide o extázu, ale pri pohľade na tablety bolo policajtom jasné, že zrejme nešlo o vysypané cukríky.

Amy zároveň upozornila všetkých rodičov v oblasti, aby svojim deťom pre istotu vrecúška skontrolovali, pretože pri náhodnom užití extázy deťmi hrozí dokonca riziko usmrtenia. Policajti sa vyjadrili, že ak sa prítomnosť extázy v tabletách potvrdí, budú vyšetrovanie brať nadmieru vážne, aby sa podobný čin už nikdy neopakoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia