Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2018, 10:52
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Matthew McConaughey váha nad vraždou násilníckeho manžela krásnej Anne Hathaway v lákavom mysterióznom thrilleri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Thriller Serenity od režisér Stevena Knighta mal doraziť už túto jeseň. Napokon sa ho dočkáme neskôr.

Matthew McConaughey a Anne Hathaway sa po epickom vesmírnom sci-fi Interstellar opäť stretnú na filmovom plátne, tentokrát však v komorne ladenom thrilleri. Jeho názov je Serenity a hlavným hrdinom bude Baker Dill (McConaughey), kapitán rybárskej lode, ktorý žije na malom ostrove v Karibiku.

Má novú priateľku (Diane Lane) a konečne má pocit, že svoju traumatickú minulosť už nechal za sebou. Osud ho presvedčí o opaku. Vyhľadá ho totiž jeho ex-manželka Karen (Hathaway) a požiada o šialenú službu: Baker musí zabiť Kareninho násilníckeho manžela (Jason Clarke) a zachránil tým ju aj jej syna.

Za vraždu mu ponúka aj rozprávkový jeden milión dolárov. Celý plán sa však ukáže byť omnoho náročnejší, než si Baker myslel. Bude niečoho takého vôbec schopný? A aby toho nebolo málo, zdá sa, že v skutočnosti hrá rolu v hre, ktorá je pred ním skrytá.

Zaujímavo vyzerajúci mysteriózny thriller natočil Steven Knight (Locke, scenár pre Peaky Blinders či Allied). Okrem spomenutých hercov uvidíme aj Diane Lane, Djimona Hounsoua, Jeremyho Stronga a Rafaela Sayegha.

Nový trailer je opäť strihnutý veľmi zručne a obratne uzlí napätie aj záhadnosť celého príbehu. Očividne sa môžeme tešiť na herecky skvelú thrillerovú jazdu, kde nebude núdza o niekoľko prekvapivých odhalení. Steven Knight je schopný scenárista a svojou perfektnou drámou Locke z roku 2013 dokázal, že mu to ide aj na režisérskej stoličke.

Budeme preto zvedaví, čo si pre nás tentokrát pripravil. Okrem réžie sa Knight aj tentokrát postaral o scenár. Premiéra sa už niekoľkokrát posunula, čo nie je práve najlepšie znamenie. Zatiaľ sa však tešíme a dúfame vo výborný zážitok.

Pôvodne mal mať Serenity premiéru už v septembri (září) tohto roku, následne sa vydanie snímky presunulo na október (říjen) a napokon na 31. januára (leden) 2019. Zdá sa, že tento dátum už bude konečný.

Matthew McConaughey váha nad vraždou násilníckeho manžela krásnej Anne Hathaway v lákavom mysterióznom thrilleri
Zdroj: Aviron Pictures

Domov
Zdieľať
Diskusia