Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s ČSOB.
3. novembra 2018, 17:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo vadí študentom na slovenských školách?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Opäť sme vybehli do ulíc a tentokrát sme zisťovali, prečo toľko Slovákov odchádza študovať do zahraničia.

Študenti vysokých, stredných aj základných škôl už naplno zarezávajú, topia sa v knihách a pomaly sa pripravujú na to najťažšie, a tak sme sa rozhodli vybehnúť do ulíc, aby sme sa ich opýtali zopár dôležitých otázok. Zaujímalo nás totiž, ako vnímajú slovenský školský systém, čo sa im na ňom páči a čo by naopak radi zmenili. 

Náš moderátor Šajmo v bratislavských uliciach zistil, že väčšina študentov preferuje štúdium na vysokej škole v zahraničí a dôvodom je v prvom rade kvalita vzdelania a prax, ktorej je vraj na Slovensku málo. 

Aby to nebolo celé len o negatívach, v závere videa sa dozvieš, ako si spríjemniť čas v škole vďaka ČSOB.  Všetky dôležité informácie nájdeš na necumamakaj.sk a tešiť sa môžeš napríklad na 30 € bonus, no tam to však ani zďaleka nekončí.  Po založení účtu môžeš vyhrať iPad alebo iPhone X a poukážku na 50 eur do App Store. 

Ak si na tvoje odporúčanie založí FUN účet aj kamoš, dostaneš za neho ďalších 10 eur a pozvať môžeš až troch, takže si dohromady prilepšíš o ďalších 30 €.

Do komentárov nám nezabudni napísať, čo vadí na slovenskom školskom systéme tebe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia