Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci s OZETA.
11. októbra 2018, 12:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dokážu si mladí Slováci uviazať kravatu?

MÓDA
Uložiť Uložené

V uliciach hlavného mesta sme hľadali gentlemanov a zisťovali sme, či radi nosia oblek a dokážu k nemu uviazať kravatu.

Už si si možno všimol zaujímavú spoluprácu spoločnosti Ozeta s Marekom Hamšíkom, ktorá predstavuje spojenie, aké tu ešte nebolo. Ak si náhodou niečo zmeškal, bež sa o limitovanej edícii dozvedieť viac a ozvláštni svoj formálny štýl Marekovými sofistikovanými kúskami.  Nezabudni, že ak si pôjdeš kúpiť svoj nový outfit alebo nový oblek na stužkovú, je pre teba prichystaná  zľava až 20 %.

Dokážu si mladí Slováci uviazať kravatu?

Zároveň tu máme obdobie roka, kedy budúci absolventi stredných škôl testujú svoju trpezlivosť organizovaním stužkovej slávnosti, ku ktorej neodmysliteľne patrí elegantné oblečenie. Na trendy v obliekaní musí pri podobnej udalosti myslieť každý správny muž. A keďže nie každý chce experimentovať s motýlikom, chlapi by si pravdepodobne mali zvládnuť uviazať kravatu. 

My sme sa teda v spolupráci so spoločnosťou Ozeta vybrali do ulíc Bratislavy, aby sme zistili, či to mladí Slováci v dnešnej dobe skutočne dokážu. Predsa len, občas sa zvykne hovoriť, že muži už nie sú takými gentlemanmi ako v minulosti.

Nám sa podarilo dokázať, že opak je pravdou a drvivá väčšina respondentov by to pod menším tlakom určite bez problémov zvládla. Náš moderátor Šajmo dokonca dostal možnosť vybrať si jedného opýtaného, ktorému daroval balíček pre správneho gentlemana od známej slovenskej značky Ozeta

Domov
Zdieľať
Diskusia