Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2018, 18:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo si myslia Košičania o Bratislave? Niektorí by sa presťahovali ihneď, iní v nej vidia hnus a paštikárov

REFRESHER BRATISLAVA KOŠICE VIDEO
Uložiť Uložené

Tentokrát sme sa s anketou presunuli do ulíc metropoly východu a pre jej obyvateľov sme si pripravili zopár neľahkých otázok.

V rámci tvroby videoobsahu sa postupne z hlavného mesta presúvame aj do ďalších a po hudobnej ankete v Žiline sme tentokrát zamierili do Košíc. Opäť sme sa presvedčili, že metropola východu má čo ponúknuť a okrem užívania si skvelého gastra a atrakcií sme si pre vás pripravili video, v ktorom sme sa obyvateľov pýtali možno trochu náročné otázky. 

Náš moderátor Šajmo najprv zisťoval, či vlastne opýtaní pochádzajú z Košíc. Rezidenti sa následne museli zamyslieť nad tým, či by dokázali žiť aj niekde inde, pričom väčšina mala v odpovedi viac než jasno. 

Pravdepodobne najbúrlivejšie reakcie vyvolá otázka, či by si  obyvatelia metropoly východu vedeli predstaviť život v Bratislave. Niektorí sa do hlavného mesta chystajú už dlhšie a vidia v sťahovaní istí posun vpred, iní si zas myslia presný opak. Viac už ale v samotnom videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia