Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2018, 20:23
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Film Jokera a Harley Quinn má hotový scenár. Príbeh je postavený na vzťahu mentálne vyšinutých ľudí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Joker a Harley Quinn v podaní Jareda Leta a Margot Robbie dorazia v poriadne bláznivom príbehu.

Internet momentálne žije najmä Jokerovou sólovkou s Joaquinom Phoenixom, keďže sme dostali vôbec prvé zábery z nakrúcania.

Film Todda Phillipsa sa bude odohrávať mimo DCEU, netreba však zabúdať, že na pláne je aj spin-off Suicide Squad, kde by sa mali bok po boku objaviť Joker (Jared Leto) a Harley Quinn (Margot Robbie).

Film Jokera a Harley Quinn má hotový scenár. Príbeh je postavený na vzťahu mentálne vyšinutých ľudí
Zdroj: Warner Bros.

Glenn Ficara a John Requa (Crazy, Stupid, Love) práve dokončili scenár a podľa nich sa môžeme tešiť na poriadnu jazdu.

„Celý príbeh začína tým, že Harley unesie Dr. Phila. Dúfame, že si ho strihne skutočný Dr. Phil,“ prezradil Ficarra. „Unesie ho preto, lebo ona a Joker majú vzťahové problémy. Pri písaní scenára sme sa poriadne zabávali.

Bolo to akoby sme skombinovali scenár filmu Santa je úchyl! s citlivosťou seriálu This Is Us. Tak trochu sme tie dva projekty spojili. Bude to film postavený na vzťahu mentálne vyšinutých ľudí.“

Film Jokera a Harley Quinn má hotový scenár. Príbeh je postavený na vzťahu mentálne vyšinutých ľudí
Zdroj: Warner Bros.

Keďže sa však momentálne nakrúca spomínaný Joker od Todda Phillipsa a chystá sa aj sólovka Harley Quinn pod názvom Birds of Prey, ako aj Suicide Squad 2, Ficarra nevedel povedať, kedy dajú vo Warner Bros. ich projektu zelenú.

„Všetci, ktorým sme scenári ukázali, si ho zamilovali, ale neviem, kedy sa chystajú film natočiť,“ povedal Ficarra. „Možno ak sa vydarí Birds of Prey, mohli by sme byť ďalší na rade.“

DC univerzum momentálne zažíva ťažké chvíle, keďže Henry Cavill dal role Supermana zbohom a už dlho sa hovorí, že ho bude nasledovať aj Ben Affleck alias Batman.

Nech je ako chce, na pláne sú ďalšie projekty, vrátane Gotham City Sirens pod taktovkou Davida Ayera, ktorý režíroval už Suicide Squad.

Keď už sme pri Suicide Squad, samotný Ayer v týchto dňoch priznal, že pôvodný strih filmu sa radikálne odlišoval od výsledku, ktorý sme mohli vidieť v kinách. Sebakriticky tiež dodal, že „character arc“ Harley Quinn bol až príliš zjednodušený.

Film Jokera a Harley Quinn má hotový scenár. Príbeh je postavený na vzťahu mentálne vyšinutých ľudí
Zdroj: Screenrant/David Ayer

V minulosti síce Ayer tvrdil, že kino-verzia je tá definitívna a je s ňou spokojný, ale teraz vlastne potvrdil len to, čo sme vedeli už dávno. A síce, že režisérova pôvodná vízia (nech už bola akákoľvek) bola úplne odlišná. 

Uvidíme, ako to vlastne s DCEU dopadne. Ak by Joker s Phoenixom mal úspech, je otázne, či by ešte niekto bol zvedavý na kreáciu v podaní Jareda Leta. Obzvlášť keď zohľadníme negatívnu kritiku fanúšikov, ktorú si zlízol za svoj výkon v Suicide Squad.

Domov
Zdieľať
Diskusia