Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Ozetou.
17. septembra 2018, 13:42
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Marek Hamšík nadizajnoval svoj vlastný oblek. Futbalové lopty alebo kratšie nohavice si určite nečakal

MÓDA MAREK HAMŠÍK
Uložiť Uložené

Hamšík sa spojil s Ozetou a výsledkom je moderný oblek, ktorým futbalista podčiarkuje svoju výnimočnosť.

Len málo ľudí robí Slovensko známym aj v zahraničí a Marek Hamšík rozhodne patrí medzi nich. Chalan z Banskej Bystrice toho vo svojej kariére dokázal nesmierne veľa, no aj napriek tomu ostal stále skromným a priveľmi sa nezmenil. Vystihujú ho tak nielen jeho fantastické futbalové úspechy, no predovšetkým charakter.

Práve tieto vlastnosti tvoria jedinečnosť každého jedného muža na planéte, veľmi dobre to vie aj Ozeta, s ktorou sa Marek Hamšík spojil. Výsledkom sa stala prestížna limitovaná edícia, ktorá je skutočným gólom v bránke – a pre teba je v Ozete dokonca prichystaná  zľava až 20 %.

Marek si je dobre vedomý, že oblečenie robí muža. Správny oblek ťa posunie dopredu v každom ohľade a zažiariš v ňom aj na stužkovej – zanechá skvelý prvý dojem, dodá sebavedomie a ovplyvní rozhodovanie tvojho okolia. Zároveň si však musíš držať svoj štýl – Marek miluje jemnú extravaganciu a výstrednosť, s dôrazom na eleganciu.

Presne tak rozmýšľali aj v Ozete, keď im Marek Hamšík prezradil svoje predstavy. Výsledkom je čierny oblek, ktorý rafinovanou modernosťou okamžite upúta pozornosť. Vyrobený je predovšetkým z vlny a elastanu, s pohodlím si tak nemusíš robiť starosť. Marekov rukopis je zdôraznený aj na nohaviciach – okrem tradičných vznikli aj kratšie, ktorými sa Hamšík tak preslávil.

Bez doplnkov to však nepôjde a aj v tomto prípade bola moc zverená do Marekových rúk. Výsledkom sú prudko elegantné kúsky s jemnou futbalovou tematikou. Jemné rysy nenarúšajú elegantný dojem, práve naopak. Ostávajú dômyselne nenápadné, no pritom stále zásadné.

Marek v žiadnom prípade nie je bežným mužom a každý deň tvrdo pracuje, aby to svetu dokázal. Necíti sa ako ostatní a presne pre takto výnimočných mužov je jeho oblek určený. Práve preto sa futbalista s Ozetou rozhodli, že celá edícia bude poriadne limitovaná a vyrobí sa len niekoľko kusov.

Spojenie futbalového génia s elegantnosťou, akou je Ozeta známa, tu ešte nebolo. Bež sa preto o limitovanej edícii dozvedieť viac a ozvláštni svoj formálny štýl Marekovými sofistikovanými kúskami.  Nezabudni, že si pôjdeš kúpiť svoj nový outfit alebo nový oblek na stužkovú, je pre teba prichystaná  zľava až 20 %.

Sako Mix&Match – 199 €
Nohavice Mix&Match (skrátené aj normálne) – 99 €

Marek Hamšík nadizajnoval svoj vlastný oblek. Futbalové lopty alebo kratšie nohavice si určite nečakal

Manžetové gombíky – 21,90 €

Hodvábna viazanka – 29,90 €

Hodvábny motýlik – 19,90 €
Hodvábna vreckovka (čierna aj biela) – 14,90 €

Marek Hamšík nadizajnoval svoj vlastný oblek. Futbalové lopty alebo kratšie nohavice si určite nečakal
Domov
Zdieľať
Diskusia