Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2018, 10:50
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Takto budú vyzerať nové iPhony. Apple ich oficiálne predstaví už o pár dní

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Okrem nich sa podľa všetkého môžeš tešiť aj na nové Apple Watch 4.

Len pred pár hodinami spoločnosť Apple oznámila presný dátum oficiálnej tlačovej konferencie, kde budú predstavené nové modely iPhonov. Očakávaná udalosť sa bude konať 12. septembra v Steve Jobs Theater v kalifornskej centrále Applu. Odhadovaný predaj smartfónov v rámci Slovenskej republiky by mal začať 24. septembra. 

Všetci napätí fanúšikovia sa dokonca dočkali aj prvých uniknutých fotografií. Portál 9to5mac ešte pred premiérou odhalil pravdepodobne oficiálne zábery pripravovanej novinky od spoločnosti s nahryznutým jabĺčkom. Podľa všetkého ide o dva nové modely, konkrétne iPhone XS a XS Plus s akousi planetárnou tapetou.

Nový model by mal disponovať OLED obrazovkou s priemerom 5,8 palcov u iPhonu XS a 6,5 palcov u modelu XS Plus. K dispozícii budú podľa všetkého aj v zlatej farbe. Okrem názvu, veľkosti a exkluzívnej farby však nie sú dostupné žiadne iné informácie. 

Takto budú vyzerať nové iPhony. Apple ich oficiálne predstaví už o pár dní
Zdroj: 9to5Mac

V septembri sa teda dočkáme konkrétne troch nových modelov od spoločnosti Apple. Vylepšeného iPhonu X s predpokladaným názvom iPhone XS, jeho zväčšenej verzie iPhone XS Plus a tretieho smartfónu, pravdepodobne s pomenovaním iPhone 9, ktorý by mal byť lacnejším variantom vrátane 6,1-palcovej LCD obrazovky.

Odporúčané
Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) 13. februára 2024, 9:30

Okrem nových jabĺčkových telefónov unikla aj oficiálna fotografia hodiniek Apple Watch 4, ktoré by rovnako ako nové iPhony mali mať premiéru počas oficiálnej tlačovej konferencie. Dizajn by teda mal zostať zachovaný, rovnako ako aj rozmery. Avšak uhlopriečka by mala byť tentokrát o niečo väčšia a taktiež bude nový model pravdepodobne disponovať tenším telom.

Domov
Zdieľať
Diskusia