Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vzniklo v spolupráci s Adidas
22. augusta 2018, 17:55
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vyhraj adidas turnaj a získaj lístky na finále Ligy majstrov! Loď s futbalovým ihriskom vyskúšajú aj Expl0ited, Pil C či Robert Vittek

ŠPORT ADIDAS FUTBAL ŠPORT
Uložiť Uložené

Loď adidas Football BattleShip bude plná adrenalínu a napätia.

Futbalové súboje sú vždy plné nervy drásajúceho napätia a pumpujúceho adrenalínu. Ty však môžeš zažiť futbalový súboj tam, kde nikdy predtým – na bratislavské nábrežie k Eurovei pripláva ohromná loď s futbalovým ihriskom. Napínavý turnaj adidas Football BattleShip rozhodne o najlepšom futbalovom tíme, ktorý vyhrá lístky na finále Ligy majstrov 2019 v Madride!

Zapoj sa aj ty – ak máš 15 až 23 rokov, daj dokopy štvorčlenné družstvo, naskoč na bojovú loď a ukáž všetkým, že tvoj tím je nepotopiteľný. Odvážnym patrí svet a ani svetoví futbalisti by dnes neboli tam, kde sú, keby do toho nedali všetko. Zamysli sa, teraz alebo nikdy!

Prihlás svoj tím ako kapitán do 29. augusta 2018 na adidasbattleship.sk a pokiaľ sa ti podarí porotu zaujať, možno práve ty budeš medzi ôsmimi súťažnými tímami, ktoré si na bojovej lodi zahrajú. Úlohy odbornej poroty sa zhostili futbalisti Robert Vittek, Jakub Paur a Lucia Kevická, ktorým sekundujú osobnosti Expl0ited a Tomáš Bulej, ktoré majú k futbalu poriadne blízko.

Vyhraj adidas turnaj a získaj lístky na finále Ligy majstrov! Loď s futbalovým ihriskom vyskúšajú aj Expl0ited, Pil C či Robert Vittek

Či vybrali práve tvoj tím, sa dozvieš 30. augusta na vyššie uvedenej stránke. Futbalové šialenstvo na adidas BattleShip začne už 7. septembra 2018 na Dunaji, tak svoju šancu rozhodne nenechaj odplávať a príď každému ukázať, čo je v tebe.

Okrem futbalového turnaja na výnimočnom mieste však v piatok zažiješ aj hromady akcie – na pontóne pri Eurovei stretneš známych futbalistov a osobnosti ako Pil C a Expl0ited, zahráš si FIFU, uvidíš nadupanú tanečnú show v podaní The Pastels a odídeš so štýlovým účesom od barbera. Víťazný tím si užije finále Ligy majstrov 2019 v Madride a postúpi na stredoeurópske finále adidas Tango League. Okrem skvelých cien sa staneš súčasťou novej jedinečnej futbalovej komunity adidas Tango Crew Bratislava, vďaka ktorej zažiješ, aké je to byť profesionálnym futbalistom.

 

Ak si macher vo futbalových trikoch, príď sa ukázať tiež. Tvoju kreativitu preverí skills zóna pod dohľadom úspešnej freestylistky Lucie Kevickej. Tí najlepší získajú miestenku v komunite adidas Tango Crew Bratislava. "Ak si macher, tak to dokáž. Ja a môj tím tam budeme. Porazíš ma?“, neprestáva mladé talenty teasovať Expl0ited.

Vyhraj adidas turnaj a získaj lístky na finále Ligy majstrov! Loď s futbalovým ihriskom vyskúšajú aj Expl0ited, Pil C či Robert Vittek
Domov
Zdieľať
Diskusia