Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci s Horsefeathers
15. augusta 2018 o 21:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Česká značka Horsefeathers propaguje svoje zľavy nápaditým spôsobom. V spote kombinuje realitu s kresleným svetom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Známa spoločnosť Horsefeathers prichádza so zaujímavou reklamou, ktorou propaguje zľavy.

O aktraktívnych reklamách píšeme relatívne často. Vždy veľmi radi podporíme zaujímavý nápad, keďže pomer tých nudných a otravných spotov je v porovnaní s tými zábavnými priam žalostný. Tentokrát nás zaujala česká značka Horsefeathers, ktorá atraktívne propaguje letné výpredaje a zľavy na produkty. 

Väčšina tvorcov reklamných videí by podobné zadanie asi spracovala tuctovo, no Honza Minol zo Samadhi production sa svojej úlohy zhostil viac než dobre. Spojenie reality s animovaným svetom a zároveň tematikou snowboardingu, ktorá je pre firmu Horsefeathers charakteristická, dopadla nad naše očakávania a aj keď sme pôvodne boli pripravení na zbytočne komplikované a nechutne dlhé video, opak je pravdou. 

V rámci vysokých letných zliav si môžeš výhodne zakúpiť veľkú časť sortimentu vrátane letného oblečenia, tričiek a plaviek. Ale aj doplnky, nohavice, mikiny či bundy, ktoré sa ti môžu hodiť do nasledujúcich mesiacov. Viac už ale na oficiálnej stránke horsefeathers-store.sk

Pokračovanie reklamy nájdeš nižšie.

Horsefeathers je síce česká značka, no podporuje aj veľa Slovákov. Napríklad úspešnú svetovú snowboardistku Klaudiu Medlovú, ktorá sa zúčastňuje prestížnych podujatí, pričom za všetky spomenieme Nine Queens, resp. aktuálne už Audi Nines. Patrí medzi našich olympijských reprezentantov a prestížny magazín On Board ju zaradil na druhú priečku v rebríčku najlepších ženských jazdcov na snowboarde v Európe. Okrem Klaudie myslí značka aj na bratov Helgasonovcov, ktorí pochádzajú z Islandu. 

 
 Na záver ešte pridávame video, kde budeš mať možnosť vidieť, ako reklamný spot vznikal.
 
Domov
Zdieľať
Diskusia