Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2018, 9:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zomrel legendárny herec Stano Dančiak, ktorého sme si všetci zamilovali ako hlas mimozemšťana Alfa

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Slovenská legenda nás opustila vo veku 75 rokov.

Len pár dní po zverejnení potešujúcej správy o tom, že seriál Alf bude pokračovať v úplne novej sérii, nás zasiahla tragická informácia. Stanislav Dančiak nás vo veku 75 rokov opustil a legendárny hlas chlpatého mimozemšťana, ktorého pred dlhými rokmi daboval, si tak budeme môcť vychutnať len v epizódach v archíve.

Ako prvý o smrti herca informoval portál tvnoviny.sk, pričom Dančiak mal v bratislavskej nemocnici zomrieť počas spánku. Hereckého velikána už dlhšiu dobu trápili zdravotné problémy, ktoré ho postupom času pripravili aj o zrak, čo mu však životný elán nedokázalo vziať. Aj naďalej pokračoval vo hereckej aktivite a nepoľavoval ani pri dabingu, kde sa nám navždy zapísal do sŕdc aj pamäte.

Dančiak získal za svoju prácu množstvo ocenení a aj keď mnohí z nás potajomky dúfali, že by sa mohol na našich televíznych obrazovkách o pár rokov objaviť ako hlas Alfa aj v novom seriáli, osud to zariadil inak. Odpočívaj v pokoji, legenda.

Zomrel legendárny herec Stano Dančiak, ktorého sme si všetci zamilovali ako hlas mimozemšťana Alfa
Zdroj: TASR
Domov
Zdieľať
Diskusia