Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s ČSOB.
6. augusta 2018, 13:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless by chcela festival, kde budú vystupovať len ženské raperky. Aký by si s neobmedzenými financiami zorganizoval ty?

ZAUJÍMAVOSTI FESTIVALY REFRESHER+
Uložiť Uložené

Vybrali sme sa na bratislavský Wake Lake, kde sme sa návštevníkov pýtali, aký festival by zorganizovali s neobmedzeným budgetom.

Sezóna festivalov je aktuálne v plnom prúde. Približne polovicu už máme síce za sebou, no stále nás čakajú veľké udalosti pod holým nebom, ktoré si určite nemôžeš nechať uniknúť. Najlepšie spomienky predsa najčastejšie nevznikajú doma na gauči, ale vonku s najbližšími. Nebuď teda pohodlný a neboj sa občas pustiť nejakú tu korunku. Obzvlášť v súčasnej dobe, kedy už organizátori veľmi dobre vedia, čo robia a dokážu návštevníkom zabezpečíť dokonalý komfort aj umelecký zážitok

My sme sa pre zaujímavosť vybrali na bratislavské Wake Lake, kde to akutálne žije viac ako kdekoľvek inde, keďže nás zaujímalo, ako si ľudia užívajú leto a čo majú na festivaloch najradšej. Zároveň nás zaujímalo, ako by vyzeral ich vysnívaný festival v prípade, že by naň mali neobmedzený budget. Niektorí by chceli bazény plné ľadovo namrazeného Jägermeistera, iní by zasa zavolali celú Bratislavu.  Stretli sme tiež Aless, ktorá by si želala festival, kde budú vystupovať len ženské raperky. 

Odpovede nás skutočne zaujali a zároveň si uvedomujeme, že niekedy je skutočne náročné a drahé zohnať lístok na obľúbený festival, a tak vám dávame možnosť vyhrať ho.  Ak si pevne rozhodnutý, že chceš zažiť festivalovú sezónu naplno a máš záujem sa pozrieť napríklad na Uprising, máme tu pre teba jedinečnú príležitosť získať vstup, a to dokonca vďaka ČSOB úplne zadarmo.

Klikni na stránku necumamakaj.sk, otvor si Fun účet pre študentov a vyrieš hádanku. Ak sa ti ju podarí prekonať, okamžite sa zaradíš do hry o lístok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia