Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2018, 21:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Chcel zafrajerovať so svojím Lamborghini, ale vyskočil a rozbil si čelné sklo. Nenápadne sa tváril, že si škodu ani nevšimol

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na podujatí Autopride na Floride nedopadol jeden majiteľ Lamborghini slávne.

Vlastniť luxusné auto za stovky tisíc eur sa občas nevypláca. Neznámy chlapík o tom presvedčil všetkých prítomných návštevníkov podujatia Autopride v Key West na Floride. Autopride združuje exotické drahé vozidlá, ktorých majitelia sa prídu previezť po miestnych uliciach, aby umožnili obyčajným ľuďom pokochať sa strojmi, aké sa v takom hojnom počte na uliciach zvyčajne nedajú vidieť.

Majiteľ jedného z áut si svoje čierne Lamborghini užíval natoľko, že dostal chuť urobiť pomocou neho menšiu šou. Zatiaľ čo všetci pokojne stláčali plynové pedále a nechali ľudí vypočuť si zvuk motora, muž odrazu auto zastavil, vyskočil z neho von a chcel trošku ľudí vyburcovať. Zvolil na to najhoršiu možnú stratégiu. Vyskočil na čelné sklo a aj na videu je krásne počuť nepríjemné prasknutie.

Vodič si rozbil čelné sklo, ale pokračoval v burcovaní s rukami nad hlavou a tváril sa, akoby čelné sklo nevidel. Slečna na sedadle spolujazdca iba neveriacky vystrčila hlavu z auta a mužovi vynadala za to, že si práve zbytočne zarobil zopár tisíc dolárov, ktoré bude musieť vysoliť za opravu.

Domov
Zdieľať
Diskusia