Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2018, 11:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Toto sú najroztomilejšie kravičky, ježkovia, psíkovia, mačičky a ďalšie zvieratká na Instagrame

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ak aj ty tráviš čas na Instagrame kvôli zvieratkovským profilom, máme pre teba výber tých najlepších a chceme ťa poprosiť o ďalšie tipy na ňufáčiky, ktoré sa oplatí sledovať.

Keďže sa vo väčšine článkov snažíme prinášať vám zaujímavý, aktuálny a autorský obsah, tentokrát sme sa rozhodli trochu zvoľniť. Pevne veríme, že aj mnohí z vás používajú Instagram kvôli profilom roztomilých zvieratiek a ocenia dávku fotografií, ktoré vám jednoducho spestria a spríjemnia deň. Predsa len, určite sleduješ množstvo nezaujímavých kamarátov, ktorí postujú výhradne nudné fotky z prednej kamery.

Už z nadpisu je jasné, že okrem bežných domácich miláčikov ako psíkovia či mačičky sú nám blízke aj tie ďalšie, ktoré vás svojou roztomilosťou možno prekvapia. Samozrejme pripúšťame, že podobných profilov nájdeš na Instagrame veľa, no my sme sa pokúsili vybrať tie, ktoré nás aktuálne bavia najviac a sú aktívne viackrát denne

Určite budeme radi, ak nám v komentároch poradíte ďalšie účty ňufáčikov, vankúšikov, paciek a psích očí, ktoré sa oplatí sledovať. Dosť bolo zbytočných slov, priprav sa na dávku roztomilosti a poďme na to. A prepáč za tie zdrobneniny.


Pôvodne sme si mysleli, že sa nám do tohto výberu zmestí viacero sólo profilov jednotlivých plemien, no nakoniec sme sa rozhodli pre suverénne najlepší a najväčší, ktorý spravuje 9GAG. Ide o účet Barked, kde každý deň nádeš niekoľko videí od rôznych užívateľov a vôbec sa nemusíš bať, že by si niektorý post skipol. Po dvoch mesiacoch sledovania sme ohodnotili páčikom snáď každý príspevok. 

9GAG myslel aj na tých, ktorí nie sú fanúšikmi psíkov a podobný Instagramový profil s názvom Meowed vytvoril mačičkám. Labky, ňufáčiky a pradenie striedajú vtipné videá, keďže aj na prvý pohľad prísne a domáce zvieratá vedia robiť hlúposti. Nové video alebo fotka pribudne dokonca každých pár hodín.

 

Příspěvek sdílený Meowed by 9GAG (@meowed),

 

I still have 7 lives left @gomewzoo #meowed #bestactor #oscarnomination

Příspěvek sdílený Meowed by 9GAG (@meowed),

Prejdime k trochu menej tradičným profilom, o ktorých by možno mnohí ani nepovedali, že môžu poskytnúť pravidelnú dávku roztomilých snímok. Tento účet s norskymi kravičkami spravuje profesionálny fotograf, čo je v konečnom dôsledku asi dostatočne viditeľné. V niektorých prípadoch špeciálny druh fotogenických kráv je skôr vychovávaný ako domáce zvieratká, takže sú vždy stopercentne upravené.

 

Příspěvek sdílený Theedora ™ (@theedora),

 

Příspěvek sdílený Theedora ™ (@theedora),

Áno, aj ježko môže mať svoj vlastný Instagram. Mr. Pokee si svoj život užíva o niečo viac ako zvyšok jeho bratrancov, keďže má možnosť cestovať po celom svete, chutnať rôzne ovocie a stretávať sa s inými zvieratkami, s ktorými si očividne má čo povedať. 

 

Hello cuddle buddy

Příspěvek sdílený Mr.Pokee the Hedgehog (@mr.pokee),

Pri hľadaní najkrajších priasiatok sme narazili na viac profilov, ako keby sme hľadali slovenských raperov, a to už je čo povedať. Za všetkých vyberáme Hanka, ktorý je malý, roztomilý a odvážny. Nebojí sa kostýmov, nových zážitkov a jeho naobľúbenejší dopravný prostriedok je detský kočiar. 

 

Příspěvek sdílený hank (@mybestfriendhank),

 

Příspěvek sdílený hank (@mybestfriendhank),

Toto je príbeh zachráneného bahamského medvedíka čistotného a jeho kamarátov. Pumpkin je už na prvý pohľad plnohodnotnou súčasťou rodiny a rozumie si s ostatnými zvieracími členmi. Žije pohodový život a s 1,5 miliónmi sledovateľov patrí medzi najúspešnejšie zvieratká na svete. Vedeli ste, že môže dokonca jesť pizzu a sladkosti? 

Žial, pravdepodobne najznámejší zajačik Exempelthebunny nie je už niekoľko dní medzi nami. Pôvodne sme mali v pláne dať do výberu jeho, no podľa dostupných informácií bol už starý a odišiel prirodzeným spôsobom. Aspoň si teda týmto spôsobom môžeme uctiť jeho pamiatku. 

Na záver by sme ešte radi dali do pozornosti tento veľmi jedinečný profil, ktorý je založený na zakomponovaní zvieracích tvárí do rôznych jedál. V niektorých prípadoch budeš mať dokonca ťažké na prvý pohľad oči a ňufák nájsť, keďže autori si dávajú pri tvorbe záležať viac, než by bolo zdravé. Veď posúďte sami.

Ďakujeme za pozornosť a pevne veríme, že sa vám náš výber páčil. Budeme radi, keď nám v komentároch poradíte ďalšie roztomilé profily.

Domov
Zdieľať
Diskusia