Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci s Ave Natura. 
2. júla 2018, 15:13
Čas čítania 0:00
Sona O.

Ako cez leto chrániť pokožku pred vysušením a akné? Vybrali sme 4 najlepšie kozmetické BIO produkty

MÓDA KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Revolučná značka Ave Natura prichádza na trh s nanotechnológiu, ktorá tvoju pokožku dokonale čistí aj hydratuje.

V letných mesiacoch musí tvoja pokožka odolávať veľkej záťaži. Vysoké teploty, opaľovanie, zvýšenie potenie aj častejšie kúpanie pokožku vysušujú a prispievajú k tvorbe nečistôt. Podobne ti neprospieva ani pričasté holenie a epilácia. 

Práve preto je veľmi dôležité počas horúcich dní myslieť na pravidelnú hydratáciu aj hygienu. Mnohé produkty ti nasľubujú takmer magické výsledky, no skutočnosť, žiaľ, vyzerá úplne inak. Ako si teda vybrať tú správnu kozmetiku, ktorá dokáže telo naozaj ochrániť?

Lacné krémy a kozmetické prípravky v bežných drogériách sú väčšinou plné chemikálií, tie pokožku iba viac zaťažujú. Kľúčom je preto vyberať si značky na prírodnej báze, ktorá je pre naše telo prirodzená. Vyhneš sa tak rôznym nepríjemnostiam aj alergickým reakciám spôsobených parabénmi či umelým parfumom.

Priamo u nás na Slovensku vzniká revolučná kozmetika značky Ave Natura vyrobenej bez akýchkoľvek chemikálií. Okrem toho, že je absolútne BIO, je vytvorená na báze nanotechnológie. Vďaka nej sú produkty rozštiepené na nano častice, ktoré sa dostanú hlboko do pokožky. 

Čistá pokožka je absolútnym základom nielen pre pekný vzhľad, ale aj celkové zdravie, keďže cez ňu telo vylučuje toxíny ako soľ či ťažké kovy. Ave Natura dokáže pomôcť aj v prípade, že si takúto starostlivosť zanedbávala a vie obnoviť a opäť naštartovať správne fungovanie pokožky.

Vybrali sme 4 produkty, ktoré by v tvojej letnej zbierke určite nemali chýbať.

Sprchové sérum

Vďaka špeciálnej technológii nanočastíc si môžeš byť istá, že telo vyčistí dokonale. Dokáže si hravo poradiť s upchatými pórmi a tým aj s množstvom problémov, ktoré spôsobujú ako akné či iné nepríjemné vyrážky a zápaly pokožky. Vďaka priaznivému zloženiu sa nemusíš báť používať ho ani na intímnu hygienu. Navyše sérum neobsahuje a ani neprišlo do styku so žiadnou chémiu, pokožku čistí jemne, citlivo a v súlade s prírodou.

Ako cez leto chrániť pokožku pred vysušením a akné? Vybrali sme 4 najlepšie kozmetické BIO produkty
Zdroj: Ave Natura

Krém

Jedinečná kombinácia olejov a antioxidantov hydratuje, obnovuje aj ošetruje pokožku. Pomáha jej bojovať proti zápalom, začervenaniu aj baktériám. Obsahuje silný antioxidant, ktorý odstraňuje odumreté bunky a dopomáha k vzniku novým.

Krém môžeš použiť ako podklad pod make-up či ako nočný krém po náročnom dni. 

Ako cez leto chrániť pokožku pred vysušením a akné? Vybrali sme 4 najlepšie kozmetické BIO produkty
Zdroj: Ave Natura

Penové mydlo

Mydlo či holiaca pena? Už si viac nebudeš musieť vyberať. Je šetrné, prírodné a pokožku dokonale vyčistí. Môžeš ho použiť aj na odličovanie make-upu a čistenie pleti. Navyše, obsahuje aj špeciálny speňovač, ten dokáže akékoľvek tekuté mydlo premeniť na penu.

Ako cez leto chrániť pokožku pred vysušením a akné? Vybrali sme 4 najlepšie kozmetické BIO produkty
Zdroj: Ave Natura

Antibakteriálny hydratačný sprej

Cestuješ na dovolenku a po ruke nie je žiadne mydlo ani čistá voda? Problém vyrieši antibakteriálny sprej, ktorý pokožku navyše vôbec nevysušuje. Ave Natura totiž použila špeciálnu receptúru, je skutočne šetrná a sprej je tak vhodný na akékoľvek použitie.

Jeho antibakteriálne účinky sú natoľko silné, že ho môžeš použiť aj pri bolesti hrdla či na dezinfekciu drobných poranení. 

Ak ťa niektorý z produktov zaujal a chceš o Bio kozmetike zistiť viac, klikni na Facebook Ave Natura alebo na ich instagramový účet.

Domov
Zdieľať
Diskusia