Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2018, 11:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit kritizuje slovenský vzdelávací systém, rozpráva príbehy a edukuje. Nenechaj sa nachytať

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Hlava Spirit Music predstavuje nový singel, ktorý by mal byť ukážkou z chystaného albumu.

Rok 2018 bude bezpochýb patriť Majkovi Spiritovi a jeho fanúšikom, ktorých čaká ďalší sólový album člena H16. Po trojročnom čakaní od vydania čierneho a bieleho Ypsilónu príde na jeseň ďalší projekt, ktorý hlava Spirit Music avizovala ešte v minulom roku. Zároveň sa na Speezyho upriamila pozornosť publika vďaka sporu s Molochom Vlavo, ktorý sa rozhodol taktne vyriešiť pokojnou odpoveďou. 

Petržalský raper namiesto odpovede diss nahlásil a nárokoval si naň autorské práva, keďže Grimaso použil zopár Molochových slov a vtipne ich naskladal vedľa seba. Skladba Prvý a posledný je však opäť na YouTube a ty si ju môžeš pripomenúť tu

Dnes Majk Sprit vydáva ďalšiu novinku, ktorá by mala byť ukážkou z chystaného sóla. Autor neostal svojej povesti nič dlžný a vec Nenechaj sa nachytať je jasnou nápovedou, akým smerom sa bude jeho tvorba uberať. Nesnaží sa byť nasilu vulgárny ani ohýbať trendy, skôr sa orientuje na výpovednú hodnotu a posun v rámci vlastného štýlu. Veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia