Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Urban Art Festivalom.
29. júna 2018, 12:36
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Párty na lodi, festival v uliciach či tropické drinky na streche: Týchto 5 vecí počas leta v Bratislave jednoducho musíš zažiť

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Toto ti počas tvojho leta v Bratislave skrátka nesmie uniknúť!

Vysnívané leto konečne dorazilo a konečne prišiel čas vychutnávať si tropické drinky, horúce počasie či pieskové pláže. Obrovský zoznam zaujímavých eventov dokáže poskytnúť aj Bratislava, ktorá bude počas týchto letných prázdnin skutočne žiť. Hlavné mesto sa totiž počas júla a augusta ani na sekundu nezastaví a všetko začína už tento víkend Urban Art Festivalom, ktorý leto divoko otvorí. Čo v hlavnom meste tento rok skrátka nesmieš vynechať?

Urban Art Festival

Počas víkendu 30. júna - 1. júla ovládne Bratislavu masívny Urban Art Festival, ktorý bude až do noci diktovať hudbu, párty a predovšetkým nespútanú zábavu. Epický event bude dominovať až 6 bratislavským námestiam. Na Kamenné dorazia SAYS, Nvmeri, Spacerecorder či DJ Diablo. Tyršovo nábrežie sa zasa bude niesť vo vôni burgrov a streetfoodu, pričom nebude chýbať ani vyhlásenie Miss Burger či súťaž v jedení burgerov.

Hlavné námestie sa bude zvŕtať v tanečnom ošiali, na Námestí SNP zasa bude počuť tóny EDM, funku a soulu. Hneď za rohom, pri Starej tržnici, sa bude ochutnávať lahodné víno. Samozrejmosťou je aj sprievodný program, na Nedbalovej ulici sa totiž pokúsia o dáždnikový rekord. Večer sa všetko posunie do KC Dunaj, kde diktovanie atmosféry prevezme známe DJ-ské duo Hypetrain, ktoré hrá napríklad aj s GLEBom. Samozrejme, všetky lákadlá ti prezradiť nemôžeme, no nájdeš ich v tomto článku, tak v prvý júlový víkend určite vyraz do mesta!

 

Adrenalín na vode

Pokiaľ si Bratislavčan, je takmer celkom isté, že počas leta skončíš na jednej z pláží Zlatých pieskov. Piesok a more tam síce nenájdeš, no vodu a zábavu nepochybne. V lete sú navyše Zlaté piesky plné parties a samozrejme, na jednej strane nechýba ani wakelake, kde môžeš skúsiť napríklad i paddleboarding. Na Zlatých sa skrátka v lete stretávajú mladí ľudia z celého hlavného mesta a okolia. Ty nesmieš chýbať, inak ti celá nezabudnuteľná atmosféra unikne.

Párty na lodi, festival v uliciach či tropické drinky na streche: Týchto 5 vecí počas leta v Bratislave jednoducho musíš zažiť
Zdroj: pxhere.com

Divoká grilovačka

Jasným protipólom Zlatých pieskov sú Malé Karpaty. Pokiaľ voda nie je nič pre teba, utekaj pár metrov od centra mesta a nájdeš obrovské množstvo príležitostí na grilovačky a zábavu s kamošmi. V mestských lesoch sa navyše dá prenajať aj dom na strome i niekoľko altánkov, pokojne tak ostaň na noc a nám je jasné, že si so zopár nápojmi vyrobíte naozaj fantastickú atmosféru, na ktorú budeš ešte dlho spomínať.

Párty na lodi, festival v uliciach či tropické drinky na streche: Týchto 5 vecí počas leta v Bratislave jednoducho musíš zažiť
Zdroj: pxhere.com

Tropické drinky

Neoodeliteľnou súčsaťou leta sú tropické drinky. Našťastie, žijeme v hlavnom meste a nie na dedine, zohnať tu čosi fresh tak nie je žiadny problém. Naopak, rafinovaný drink ti pripravia na akejkoľvek otvorenej streche či letnej terase. Zoznam takýchto terás sme pre teba už prichystali v tomto článku a tebe tak len ostáva zdvihnúť zadok a vychutnať si leto priamo z oroseného pohára.

Párty na lodi, festival v uliciach či tropické drinky na streche: Týchto 5 vecí počas leta v Bratislave jednoducho musíš zažiť
Zdroj: pixabay.com

Nespútané parties

Drinky však okrem posedenia na terasách nájdeš aj v kluboch, kde narazíš aj na fantastickú atmosféru a super ľudí. Ak sú na programe divoké parties, bratislavské kluby ti nepochybne do sýtosti vyhovejú, keďže niektoré ostávajú otvorené aź do šiestej ráno. Nespútanú zábavu však nájdeš aj na lodiach, strechách či jazerách, kde sa počas leta konajú desiatky nezabudnuteľných eventov plných slovenských i zahraničných interpretov, na ktorých sa jednoducho musíš vyskytnúť. S Urban Art Festivalom leto začína, no v Bratislave pokračuje každým dňom.

Domov
Zdieľať
Diskusia