Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2018, 21:06
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Korpulentná turistka si na kúpalisku začala holiť nohy. Žiletku oplachovala priamo v bazéne plnom detí

ZAUJÍMAVOSTI HOLENIE KÚPALISKO
Uložiť Uložené

Ľudia na internete sú znechutení.

Predstav si, že sa počas teplého letného dňa opaľuješ na verejnom kúpalisku, užívaš si slnko, vodu a atrakcie, no zrazu ti zamrzne pohľad na žene, ktorá si priamo v bazéne holí svoje nohy. Áno, počuješ dobre. Niečo rovnako zvrátené sa stalo užívateľovi sociálnej siete Reddit s prezývkou Screwsausage.

Incident sa odohral v obľúbenej dovolenkovej destinácii na Floride. Video zachytáva neznámu ženu, sediacu na schode do verejného bazéna, holiacu si vlastné nohy. Pár metrov od nej sa dokonca vo vode hrali deti. To jej však nijako nebránilo v ukončení odstraňovania chlpov z tela. Následne ešte žiletku oplachovala priamo v bazéne medzi ostatnými ľuďmi.

Svojím správaním pobúrila tisícky ľudí, ktorí sú z videa zhnusení a svoje názory písali do komentárov pod video. „To je nechutné. Predstavte si, že vám potom takú vodu šplechnú rovno do tváre," napísal pod video jeden z užívateľov „Už nikdy sa nebudem kúpať vo verejnom bazéne," píše sa ďalej v komentároch, uviedol Daily Mail.

Domov
Zdieľať
Diskusia