Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci s Rexonou.
29. októbra 2018, 17:00
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Začať športovať je ťažké, no objavili sme recept na úspech. Táto appka ťa za každú hodinu pohybu odmeňuje lákavými cenami

ZAUJÍMAVOSTI ŠPORT
Uložiť Uložené

Zdvihnúť sa z gauča nie je ani náhodou jednoduché, no my sme našli recept na úspech.

Horúce teploty už na Slovensko toto leto zaútočili, no nikdy nie je priskoro pripravovať sa na ďalšiu letnú sezónu alebo tropickú dovolenku, zatiaľ čo je na Slovensku chladnejšie. Leto okrem pražiaceho slnka znamená aj polonahé telá, divoké parties na pláži či tropické drinky.

Ak si však chceš užiť plavkovú sezónu naplno aj ty, treba tomu venovať niekoľko mesiacov nekompromisnej prípravy. Po ideálnej postave túži skrátka každý, no začať nie je vždy úplne jednoduché.

O športovaní vie svoje aj Rexona, ktorá už roky motivuje ľudí k zdravému životnému štýlu a zákonite tak aj k lepšej postave. Nám je však jasné, že špičkový antiperspirant a prvotriedna výbava nemusia byť dostatočným impulzom, aby si sa konečne zdvihol z pohodlného gauča. Zoznám sa preto s aplikáciou MoveCount, ktorá premieňa lenivosť na významné úspechy.

Rexona MoveCount ťa odmeňuje za každú hodinu pohybu. Svoju námahu premeníš na body a tie na jednu z viacerých hodnotných cien. Reprák, športové tenisky či koncert tvojho života ťa namotivujú na to, aby si sa do leta poriadne vysekal.
Sťahuj na
Android
     —     iOS

Rexone sa k pohybu podarilo namotivovať aj významných influencerov, pričom nechýba ani obľúbená Celeste Buckingham a do kampane sa zapojila aj Dominika Cibulková.

Používať appku MoveCount sa skrátka oplatí každému a navyše, systém je veľmi jednoduchý. Za hodinu aktívneho pohybu získaš jeden MoveCount bod. Tie si postupne hromadíš a keď ich nazbieraš dostatok, môžeš ich premeniť na jednu z cien, samozrejme podľa vlastného výberu.

Hromada cien sa navyše priamo týka aktívneho pohybu, svoju námahu a dobrý pocit tak vždy premeníš na kúsok, čo ti nielen spraví radosť, no tiež ťa raketovo posunie na tvojej ceste za úspechom. Z vlastných skúseností vieme, že keď začneš, už nebudeš chcieť prestať – no treba myslieť aj na odreagovanie, napríklad v podobe koncertu Celeste, ktorý môžeš takisto získať za body.

Začať športovať je ťažké, no objavili sme recept na úspech. Táto appka ťa za každú hodinu pohybu odmeňuje lákavými cenami
Zdroj: MoveCount

Ak však práve nemáš chuť na Celeste, Rexona si prostredníctvom aplikácie MoveCount pripravila množstvo cien, z ktorých môžeš vyberať. Ak si všeobecne športový typ, určite neodoláš špičkovým topánkam z dielne Nike, reproduktoru Niceboy RAZE či hromade zliav na všetko od elektroniky po športové zážitky.

Kompletný zoznam cien nájdeš na oficiálnej stránke appky. Do komentárov nám nezabudni napísať, akému športu sa začneš venovať a koľko hodín pohybu chceš do leta stihnúť zvládnuť.

A teraz si už utekaj stiahnuť samotnú aplikáciu MoveCount a doplň svoj dobrý pocit a cestu za skvelou postavou aj hodnotnými odmenami. Linky pre Android a iOS nájdeš na týchto odkazoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia