Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2018, 19:34
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najprirodzenejšie šteklivé momenty vo vzťahu. Frida sa nebojí kontroverzie a vo svojich ilustráciách zachytáva živočíšnu príťažlivosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Talianska umelkyňa pokračuje vo svojich šteklivých výtvoroch.

Na našom webe sa talianska umelkyňa Frida Castelli prvýkrát objavila ešte na jeseň minulého roku. Frida bola už vtedy známou osobnosťou na Instagrame, ale väčšina Slovákov o nej pravdepodobne nepočula. Svoju tvorbu založila už pred dlhším časom na svojom vzťahu na diaľku a od novembra neprestala svoje fantázie a predstavy premietať do šteklivých ilustrácií.

Zatiaľ čo pred pár mesiacmi dosahoval počet jej fanúšikov na Instagrame hodnotu 200-tisíc, v súčasnosti už presahuje číslo 270-tisíc a Frida sa nebojí svoje výtvory posúvať do čoraz kontroverznejšej polohy. Neodporúčame preto, aby si na jednotlivé ilustrácie pozeral priamo pri práci, pretože tvoj šéf by mohol mať viacero otázok pri pohľade na obnažené telá, aj keď len na kresbách.

Frida vo svojich začiatkoch pracovala s pocitmi ako fyzická a duševná osamelosť po každom príchode a odchode svojho priateľa, ale splynutie dvoch tiel pre ňu neznamená len čisto fyzickú príťažlivosť. Keby jej vzťah nebola založený na láske, zrejme by jej tak dlho napriek kilometrom nevydržal. A zatiaľ čo ona bojuje s lepšími aj horšími chvíľkami, my sa môžeme pokochať jej ilustráciami, ktoré sú v niektorých chvíľach možno aj lepšie než klasická erotika na internete.

Domov
Zdieľať
Diskusia