Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2018, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Peniaze boli, sú a budú nonstop. Pil C a Special Beatz predstavujú spoločný banger

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Special Beatz čoskoro vydá svoj debutový projekt a 39. poschodie je ďalšou oficiálnou ukážkou. Opäť s backstage videoklipom.

Ak si fanúšikom Comebackgangu, tak už veľmi dobre vieš, že v dohľadnej dobe vydá Special Beatz svoj debutový producentský album, na ktorom nebudú chýbať nie najväčšie mená. Track so Sergeiom Barracudom a Fobia Kidom nám predstavil ešte v januári a odvtedy zaznamenal viac ako pol milóna views. Na svojom Instagrame z času na čas uverejní nejaký ten leak, avšak ďalšej plnohodnotnej veci sme sa dočkali až dnes.

V tomto prípade si ako hosťa pozval svojho najbližšieho kolegu Pil C-ho, s ktorým dali dohromady ďalší potenciálny banger, ktorý dá zabrať návštevníkom ich koncertov. Novinka dostáva názov 39. poschodie a ak náhodou nevieš, tak pôvodne sa mala objaviť na Lukovom poslednom albume. Konceptuálne však nezapadala, keďže sa téma točí hlavne okolo konzumného života. Peniaze boli, sú a budú nonstop.

Viac snáď dodávať nie je potrebné, vychutnaj si novinku a do komentárov nám daj vedieť, koho by si rád na Špeciálovom albume videl. 

Domov
Zdieľať
Diskusia