Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2018, 17:32
Čas čítania 0:00
redakcia

Pokračuje Dalyb vo svojich návrhárskych ambíciách? Custom tričko si vyrobil priamo počas grafity session

ZAUJÍMAVOSTI DALYB HAHA CREW
Uložiť Uložené

Ako Dalyb strávil nedeľu? Vydal sa sprejovať grafity a pri tom všetkom si navrhol aj vlastné tričko.

Člen HAHA Crew je jednoznačne človek tvorivý. Dokazuje to nielen vo svojej hudobnej tvorbe, ale aj pri navrhovaní kolekcií oblečenia alebo prostredníctvom grafitov. A práve sprej robil v nedeľu Dalybovi spoločnosť na jednej z populárnych plôch v Bratislave.

Nevinné a spontánne grafity popoludnie nabralo spád, keď sa v stories na Dalybovom Instagrame objavila anketa, kde sa fanúšikov a followerov opýtal, či sa má niečo zo steny objaviť na jeho teniskách alebo tričku. Už o pár minút sa na tričku objavil nový dizajn s niekoľkými líškami. Ak vám jeho storky unikli, pozrite si video nižšie.

My sme sa hneď skontaktovali aj so samotným producentom, ktorého sme sa spýtali na jeho motiváciu urobiť niečo takéto. Dalyb odpovedal: „Rád tvorím, grafity ma bavia, a tak mi napadlo, že by som niečo zo steny mohol preniesť aj na seba. Ľuďom som nedal veľmi na výber, keďže na nohách som mal nové Jordany:). A tak mám teraz nové tričko, ktoré som si sám navrhol aj vytvoril.“

 

V pondelok sa objavila ďalšia story, kde vyzval na sledovanie profilu @ajtysitvor, na ktorom by sme sa podľa jeho slov mali už čoskoro dozvedieť, ako si tiež vytvoriť custom kúsky oblečenia a aj niečo vyhrať.

Pokračuje Dalyb vo svojich návrhárskych ambíciách? Custom tričko si vyrobil priamo počas grafity session

Budeme určite pozorne sledovať, čo nám týmto motívom chcel Dalyb vôbec povedať a kam sa budú jeho príspevky ďalej uberať.

Domov
Zdieľať
Diskusia